Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 22 august 2011

Ce facem astazi ? 22 - 25 august 2011


Planeta Venus
Astazi, luni 22 august, planeta Venus a intrat in semnul Fecioarei, pe care il va tranzita pana pe 15 septembrie.
Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus s-a realizat pe pe fondul unui trigon pe care aceasta incepe sa-l formeze cu planeta Pluton.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate si ne stimuleaza tendinta de a ne analiza emotiile; este posbil sa ne manifestam mai putin spontan sentimentele, sa fim mai pragmatici in plan sentimental si, eventual mai critici cu cei pe care-i iubim. Se poate sa ne retragem catre zona muncii noastre. De asemenea, se manifesta mai liber si mai puternic interesul si simpatia fata de cei care au nevoie de ajutor.

Colaborarea cu Pluton, va accentua luciditatea si ne va ajuta in constientizarea blocajelor sentimental-afective; este posibil sa ne plasam intr-un adevarat proces de renastere personala, sa recunoastem (daca exista) dependenta de partenerul de viata si sa intelegem de ce si cum sa ne eliberam din aceasta situatie, cu scopul de a construi relatii echilibrate.

In acelasi timp contextul astral ne transmite o anume sensibilitate ce genereaza dificultati in comunicare, pe fondul unui mental agresiv. Este posibil ca in aceste zile, pentru unii dintre noi, conflictul interior sa atinga intensitatea maxima.

Ar fi potrivit sa folosim constructiv asa-zisa bulversare energetica, care are rolul de a ne scoate din tipare si de a ne provoca pentru a alege si a face schimbarea necesara. Mai ales ca acum avem ocazia sa constientizam rolul planului mental in atingerea scopului vietii si sa ne clarificam imaginea acestui scop; putem intelege cum anume sa folosim gandul si cuvantul in determinarea realitatii fizice locale.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: