Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 30 august 2011

Luna Noua 29 august 2011,


Luni 29 august 2011, la ora 6 dimineata s-a produs faza de Luna Noua in semnul Fecioarei. Este inceputul unui nou ciclu al fazelor Lunii, iar influentele energetice ale momentului se manifesta pe termen scurt pana la urmatoarea faza de Luna Noua ( 27 septembrie 2011) iar pe termen lung pana la urmatoarea Luna Noua in semnul Fecioarei, care se va forma peste un an de zile.

Luna Noua in semnul Fecioarei reprezinta un moment care ne ofera o perspectiva noua asupra propriei persoane. In acest ciclu al fazelor lunii ne vom intalni cu situatii care ne vor oferi ocazia sa ne supunem atentiei si analizei chiar pe noi insine, starile noastre interioare precum si ceea ce suntem si facem.  Contextul astral ne plaseaza fata in fata cu motivatia care poate genera schimbarea necesara fiecaruia dintre noi. Cumva, vom ajunge sa vedem, sa intelegem si sa recunoastem motivul principal (fundamental) pentru care vrem si suntem in stare sa facem schimbari importante in viata noastra.

In caz particular, pentru fiecare dintre noi, locul in care se suprapune Luna Noua in tema natala reprezinta zona de interes pentru urmatorul ciclu al fazelor Lunii – gradul 5 Fecioara. In acel sector de viata vom folosi influenetele astrale ale momentului de Luna Noua, fie ca actionam pe o noua directie  fie ca ne manifestam intr-o noua maniera. Influentele energetice ne orienteaza atentia catre autoanaliza si reorganizare. Aspectele astrale sunt clare si bine focalizate catre extreme; pe de o parte tensiune si revolta interioara, hipersensibilitate si agresivitate, ambitie si respingerea oricarei forme de limitare, toate acestea ajutandu-ne de fapt sa formulam si sa eliberam nemultumirea, sub orice forma. Pe de alta parte, exista un foarte mare potential de expansiune, de sansa in schimbarea unei situatii; avem acum posibilitatea de a ne clarifica viziunea asupra unor aspecte concrete ale vietii, si, avem si forta interioara necesara de a face pasi in directia dorita.

Momentul de Luna Noua s-a produs la putin timp (doua zile) dupa ce planeta Mercur si-a reluat mersul direct si doar cu o zi inainte ca planeta Jupiter sa intre in mers aparent retrograd.
Daca in timpul retrogradarii lui Mercur am fost atenti la natura problemelor cu care ne-am confruntat, am avut ocazia sa descoperim ce si cum am gresit, si sa ne remodelam modul de a gandi. Acum, dupa reluarea mersului direct, Mercur ne ajuta sa valorificam lectiile invatate si sa facem ajustarile necesare in acel domeniu de viata pe care il tranziteaza acum, raportandu-ne la harta natala - a doua jumatate a zodiei Leului.
Jupiter va fi in mers aparent retrograd pana pe 25 decembrie, si ne invita sa ne deschidem mintea catre aspectele concrete ale viziunii noastre asupra vietii. Ne dorim si cautam stabilitatea in tot ce facem dar vom reusi asta daca vom fi maleabili si flexibili, deschisi la corectii si ajustari din mers.

Intram in faza de crestere a lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: