Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 18 august 2011

Ce facem astazi ? 18 - 22 august 2011



Cum interactionam cu influentele astrale ?

Ne-am eliberat de o anume forma de tensiune pentru a ne confrunta cu un alt tip de situatii conflictuale. Aspectele pe care planeta Marte le-a construit cu Uranus si Pluton s-au diluat si daca am folosit constructiv aceasta perioada, am reusit sa ne extindem viziunea asupra cursului evenimentelor precum si asupra modului in care se deruleaza relatiile noastre.

Acum Marte lucreaza in echipa cu Saturn si ne ajuta, prin diverse obstacole, intarzieri sau solicitari extreme, sa descoperim greseala care ne tine pe loc. Daca lucrurile nu functioneaza asa cum ne dorim si daca facem o greseala, situatiile cu care ne confruntam acum ne conduc catre identificarea punctului slab din planul nostru, din strategia noastra sau din comportamentul pe care il manifestam.

In acelasi timp, suntem sustinuti din semnul Leului de echipa Soare-Venus-Mercur (care este in mers aparent retrograd) si creativitatea este la cote foarte inalte, energia mentala si sentimentala este puternica si putem construi colaborari fructuoase, precum si o imagine publica de impact.

Tot acum Soarele si Venus ajung in opozitie cu planeta Neptun, astfel ca exista posibilitatea de a pendula intre hipersensibilitate si idealism romantic, intre inspiratie artistica si manifestarea egoista a sentimentelor – in functie de cum reusim sa rezonam sau nu cu vibratia neptuniana.

Astfel, dupa ce ne-am luptat cu nemultumirile profunde ale sufletului nostru, pe care le-au scos la suprafata (mai lin sau mai brusc) in ultimele doua saptamani influentele energetice ale lui Marte in colaborare cu Uranus si Pluton, acum avem ocazia sa descoperim si sa intelegem cauza acestui zbucium interior,  sa corectam greseala si sa transformam situatiile generatoare de conflict.

Pe fondul general al schimbarii, contextul astral ne sprijina totusi, cu mult entuziasm si optimism, o sansa poate sa apara in fata noastra.  Deschiderea mentala si expansiunea emotionala ne pot conduce catre o oportunitate pe care ar fi potrivit sa o valorificam cu calm si detasare.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: