Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 19 septembrie 2011

Ce facem astazi ? – 19-22 septembrie 2011




Astazi, Luni 19 septembrie, planeta Marte intra in semnul Leului, pe care il va tranzita pana pe 11 noiembrie (11.11.11).

Energia planetei Marte preia caracteristicile zodiei tranzitate si de data aceasta ne stimuleaza creativitatea, entuziasmul si capacitatea de munca; ne ajuta sa devenim mai dinamici, sa avem o atitudine mai responsabila dar si dominatoare in acelasi timp. Dorintele devin mai impulsive, creste disponibilitatea de asumare a riscurilor si a actiunilor in forta si, se manifesta initiativa bazata pe hotarare si stabilitate.

Energia noastra se mobilizeaza total si se orienteaza mai ales spre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi “abilitatea de a conduce”. Este stimulata capacitatea de lider pe care o vom manifesta fie in raport cu ceilalti fie in raport cu noi insine, focalizandu-ne in mod creativ asupra scopurilor proprii. Vom avea, pe parcursul acestui tranzit, mai multa vitalitate si forta, vointa, indemanarea dar si increderea de a ne implica mai mult si direct in ceea ce ne dorim sa realizam.

Atentie la tendintele egoiste si de dominare, la mandrie, gelozie si posesivitate – fie ca le vom manifesta noi si putem astfel creea un impact nepotrivit asupra celor din jur, fie ca am putea fi tinta unor astfel de provocari fata de care ar fi potrivit sa reactionam cu mai multa ingaduinta, sau poate chiar cu intelepciune.

In mod particular, planeta Marte dinamizeaza acum zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Leului. In acel sector de viata, actiunile noastre vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal. Prin urmare ar fi potrivit sa-i folosim intelept calitatile specifice si sa le orientam influenta in sensul dorit de noi, precum si sa recunoastem si sa modelam aspectele perturbatoare, astfel incat sa producem experiente de viata constructive.

In contextul astral actual, schimbarea registrului vibrational al planetei Marte se realizeaza pe fondul unui aspect de trigon pe care aceasta il realizeaza cu Uranus, al carui maxim de influenta se va manifesta chiar in ziua echinoctiului. Aceasta colaborare amplifica potentialul creator al momentului dar, in acelasi timp aspectul este cu adevarat exploziv si ne cere mare stapanire de sine pentru a putea prelua si dirija influentele energetice in mod armonios. Ar fi potrivit sa fim mai atenti la modul in care receptionam informatia precum si la modul in care ne manifestam intentiile pentru a evita accidentele de orice tip. Este posibil ca unii dintre noi sa manifeste un comportament ciudat, neobisnuit.

De asemenea ne aflam inca sub influenta aspectelor planetei Venus (analizate in prezentarea anterioara) care ne-a plasat in situatii oarecum conflictuale (sau cel putin stresante) in plan sentimental cu scopul de a ne reimprospata si largi viziunea asupra a ceea ce inseamna “manifestarea iubirii”. Astfel ca influentele energetice ale planetei Marte de dau acum curajul actiunii, in sensul celor intelese deja si in sensul alegerilor facute. Este important sa ne pastram in limitele entuziasmului asumat, responsabil, pentru a evita conflictul sub orice forma.

Marti, 20 septembrie se formeaza si patrarul pe faza de descrestere a Lunii ceea ce ne aduce o tensiune suplimentara, daca in cursul acestui ciclu al fazelor Lunii nu am reusit sa materializam intocmai planurile pe care ni le-am propus. Insa acum putem intelege si putem decide ce anume trebuie sa schimbam pentru a putea reusi mai bine in cursul ciclului urmator.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: