Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 15 septembrie 2011

Ce facem astazi ? 15 - 18 septembrie 2011Astazi, joi 15 septembrie, planeta Venus intra in semnul Balantei, pe care il va tranzita pana pe 9 octombrie 2011.
Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus se realizeaza pe fondul unor aspecte dinamice (stresante) pe care aceasta incepe sa le formeze cu planetele Uranus si mai apoi cu Pluton.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate si de data aceasta ne stimuleaza tendinta de a ne manifesta armonios si simplu propriile sentimente precum si de a avea o disponibilitate marita de a le intelege pe ale celorlalti; este posbil sa fim mai sociabili, sa urmarim armonia si proportia in ceea ce facem.

Se poate sa cautam implinirea prin relatiile noastre, care se restructureaza pe baza legaturilor de suflet, ceea ce ar putea conduce la o armonizare a parteneriatelor de orice tip. De asemenea, se poate manifesta mai liber si mai puternic simtul dreptatii in relatii.

Aceasta tendinta spre echilibru si armonie este greu incercata insa, prin aspectele pe care le formeaza planeta Venus. Aceste colaborari astrale pot sa ne aduca rasturnari de situatii in planul relatiilor in general, dar si in domeniul finantelor, iar in plan particular ne pot ajuta sa ne extindem viziunea privind manifestarea sentimentelor, a iubirii, pe orice directie, in stransa legatura cu zona din harta natala tranzitata.

Sambata este ziua trigonului Soare-Luna pe faza de descrestere a Lunii, o zi in care putem analiza un prim rezultat al eforturilor depuse in cadul acestui ciclu lunar si putem trage concluzii cu privire la imbunatatirile pe care le vom aduce modului de lucru. Si, tot sambata planeta Pluton isi reia mersul direct si astfel, vom simti o oarecare usurare, o mai mare disponibilitate de a interactiona si de a ne implica in planurile noastre.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: