Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 26 septembrie 2011

Raspuns : Oana - 26 septembrie 2011


Despre viitorul unei relatii

Inainte de orice comentariu, insist asupra faptului ca nimeni nu trebuie sa-ti spuna ce sa faci, iar daca totusi iti spune cineva, cel mai sanatos ar fi sa nu asculti si sa-ti urmezi inima. 

Daca lucrurile merg bine, te vei simti mult mai implinita stiind ca ai avut incredere in tine. 
Dca lucrurile nu merg bine, o vei putea lua de la capat mult mai usor, stiind ca totul a fost alegerea ta.

Daca ora ta de nastere este corecta, eu cred ca esti o persoana foarte prezenta si activa in mediul tau social. Si concentrata asupra vietii profesionale. Acest lucru ar putea sa determine o abordare superficiala a unei relatii de cuplu. In acelasi timp as spune ca proiectezi asupra relatiei o imagine de vis (poveste) care ar putea sa nu fie chiar ceea ce este in realitate.

Partenerul tau cred ca este concentrat asupra modului in care isi castiga banii – este posibil ca acest interes al sau sa nu fie tocmai clar formulat nici macar in mintea lui; dar o pornire subconstienta il dirijeaza cu maxima seriozitate si destul de multa energie in aceasta directie.

De asemenea, as spune ca sub o aparenta puternica (daca nu chiar dura) ascune un interior sensibil. Aceasta combinatie s-ar putea sa fie greu de armonizat cu agitatia din jurul tau. In plus el are de invatat lectii importante in planul sentimental, in ceea ce priveste comunicarea si armonizarea unei relatii.

Prin urmare, daca alegi sa continui relatia, este important sa intelegi aceste manifestari ale partenerului tau, sa intelegi ca pentru el a construi o relatie armonioasa este mai greu decat pentru tine, el avand nevoie de mai mult efort in acest sens. 

Iar pentru tine este important sa inveti sa-ti asculti intuitia, (inima, sufletul vocea interioara, cum vrei tu sa o denumesti) chiar sa lucrezi cu tine in sensul dezvoltarii intuitiei. Intotdeauna cand vei fi atenta la acest aspect iti va fi bine, iar cand nu vei asculta indemnul din interiorul tau va fi posibil sa generezi experiente care iti vor solicita o schimbare de personalitate in sensul armonizarii cu scopul sufletului tau.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: