Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 12 septembrie 2011

Luna Plina in semnul Pestilor – 12 septembrie 2011





Astazi se formeaza aspectul de Luna Plina (Soarele si Luna sunt in opozitie) al ciclului lunar curent, cu Soarele in semnul Fecioarei si Luna in semnul Pestilor.
Aceasta faza de Luna Plina se realizeaza pe fondul unor aspecte astrale care ne-au insotit de ceva timp si care, fiecare in parte si impreuna au generat si au mentinut conditiile necesare pentru a realiza un pas important in viata noastra, o schimbare importanta. Intreaga vara am trait, sub o forma sau alta, o stare interioara de criza pe fondul unei autoanalize asupra sensului experientelor noastre.
Cei care nu s-au confruntat cu astfel de stari, probabil ca deja sunt acolo unde trebuiau sa fie.

Luna Plina formeaza aspect de cuadratura cu axa nodurilor lunare, astfel ca ne ofera un balans emotional si ne indeamna la reevaluare. Este posibil sa ne intalnim cu situatii prin care sa experimentam limitarea si o anume frustrare care de fapt reprezinta o proba de incredere in noi insine si in planurile noastre. Este posibil sa simtim nevoia unui bilant care ne va conduce catre o alegere sau, catre confirmarea unei decizii deja luate.

Planul mental sustine acest efort, influentele energetice ne ofera o forta mentala deosebita si ne ajuta sa ne extindem capacitatea de intelegere; suntem invaluiti de o puternica energie creatoare care sprijina procesul de preluare a informatiei precum si reactiile rapide.

In planul sentimental-afectiv se produc simultan rupturi dar si constructii de noi relatii; are loc o interactiune sociala care genereaza schimbarile necesare si potrivite.

Saturn ne ofera dar ne si testeaza rabdarea si tenacitatea si astfel, suntem in fata un pas evolutiv pe care il putem face acum, fiecare dintre noi, in acel sector de viata asupra caruia isi revarsa lumina Luna Plina, in harta natala.
Urmeaza faza de descrestere a Lunii, de doua saptamani, interval de timp pentru care raman valabile recomandarile din ciclul fazelor Lunii.

Planeta Mercur a intrat in semnul Fecioarei (in domiciliul sau) pe 9 septembrie si va tranzita acest semn pana pe 26 septembrie. In acest interval de timp gandirea se structureaza logic si practic, exprimarea (scrisa si vorbita) devina mai sistematica si detaliata, elocventa si foarte posibil critica; este posibil sa devenim mai adaptabili, perceptiile sa fie mai clare si reactiile mai rapide.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, pot folosi constient tranzitul lui Mercur prin semnul Fecioarei pentru a-si dezvolta capacitatea de concentrare mentala, pentru a-si dezvolta focalizarea atentiei pe detaliu, pentru a face cercetare ezoterica si pentru a-si perfectiona modul de lucru cu algoritmi.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: