Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 14 septembrie 2011

Raspunsuri la intrebari


Iuliana – 13 septembrie 2011 – despre investitii si recuperari :)

Anul pe care tocmai l-ai inceput este important pentru finantele tale dar si pentru cariera ta. In aceste directii este posibil sa se orienteze atentia ta si astfel sa produci efecte concrete. Efortul insa poate fi destul de mare, ar fi potrivit sa dai dovada de rabdare, tenacitate si mai ales diplomatie. Poti construi o varianta de succes dar acest lucru presupune o transformare importanta a personalitatii tale. In masura in care vei accepta transformarea si vei actiona in sensul realizarii ei, vei reusi sa materializezi si potentialul financiar si al carierei. 

Este posibil sa beneficiezi si de niste bani (eventual sa recuperezi)  prin intermediul partenerului de viata si, pentru aceasta planul tau emotional este posibil sa fie “incercat” – daca vei reusi sa-ti observi emotiile si sa le transformi constructiv, in aceasta relatie sau in derularea evenimentelor respective, poti ajuta la materializarea acestei posibilitati. Mai ales ca ai un suport energetic important in a-ti construi planuri sau strategii de succes, inclusiv in a le prezenta chiar intr-o forma scrisa – poti sa te organizezi foarte bine, poti intelege sensuri ascunse sau profunde ale problemelor (mai ales daca asculti intuitia)  si poti comunica bine cu ceilalti despre toate acestea.

De asemenea, in cursul acestui an este posibil sa ai un ajutor deosebit din partea prietenilor sau a unor persoane care au un rol de protector fata de tine si, se poate sa descoperi sau chiar sa dezvolti un interes fata de planul ocult (sau poate pentru astrologie … :))

Perioada in care ai facut investitia a fost una cel putin tensionata, dar nu trebuie sa o privim ca fiind neaparat nepotrivita. Depinde foarte mult si cum te-ai implicat in ceea ce ai facut atunci si cum ai urmarit derularea evenimentelor. Ar fi potrivit sa analizezi situatia in ansamblu, - nu numai investitia efectiva ci si cum ai colaborat cu persoana respectiva, in toate planurile nu numai in cel financiar.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: