Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 7 mai 2012

Raspuns : Mioara - 7 mai 2012 - despre problemele financiare.


Pentru tine este foarte important sa inveti sa te descurci singura in situatii limita, sa ai incredere in tine si in capacitatea ta de a depasi orice situatie. De asemenea este important sa intelegi aspectele subtile ale problemelor cu care te confrunti.

Stii (esti inspirata) cum sa-ti castigi banii si munca ta ar trebui sa iti asigure venitul de care ai nevoie, mai ales daca practici o profesie din domeniul informatic sau in legatura cu ce poate insemna circulatia informatiei, incercand sa cunosti si sa folosesti, intotdeauna, noutatile de ultim moment.

Dar, este important sa ai o atitudine sanatoasa fata de bani si fata de ceea ce reprezinta “valoarea” pentru tine, in general (vezi bunurile pe care vrei sa le valorifici). Sa acorzi importanta cuvenita aspectelor financiare dar sa nu te raportezi strict la ele. Banii reprezinta un instrument, si, dincolo de simbolurile cu care operam, exista o energie cu care interactionam.

Se pare ca acum 3 ani s-a declansat o lectie importanta privind banii pe care-i obtineai din munca ta directa si, simultan s-au produs surprize in legatura cu banii sotului tau. De asemenea, au inceput sa apara elemente nevazute, neobservate pana atunci si nebanuite, in legatura cu relatiile tale, parteneriale si/ sau contractuale.
Este posibil sa fi luat atunci niste decizii gresite in legatura cu viata ta profesionala. Sau, sa fi avut o motivatie gresita, chiar daca decizia a fost cea potrivita.
Aceasta situatie are insa si o componenta karmica.

Prin urmare, este important sa-ti reconsideri prioritatile si sistemul de valori – la acest moment dar si la momentul aparitiei problemelor.
Sa revezi situatia de atunci, sa reconstruiesti “filmul” deciziilor, sa reformulezi motivatiile si sa faci acum alegerile sanatoase pentru tine.
Este important sa intelegi ca toti cei care te-au parasit intre timp, ti-au oferit de fapt conditiile necesare pentru derularea lectiei tale. Iarta-i si cere iertare pentru orice forma de judecata pe care ai emis-o.
Anul acesta (pana in martie anul viitor) poti reconstrui, cu succes, noi relatii si planuri pe termen lung, dar, este important sa faci o transformare a viziunii tale asupra a cine esti, asupra a ceea ce vrei sa devii si mai ales sa faci pentru asta.
Este anul renasterii tale, dar cu un efort de schimbare a mentalitatii, a modului in care intelegi viata.

Niciun comentariu: