Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 5 mai 2012

Luna Plina in semnul Scorpionului – 6 mai 2012






   Duminica 6 mai 2012, ora Bucurestiului 6.35, se formeaza faza de Luna Plina cu Soarele in semnul Taurului si Luna in semnul Scorpionului, la gradul 16.

Traim acum un moment energetic deosebit de important, deoarece este si luna Wesak, care simbolizeaza nasterea si iluminarea lui Budha, imediat dupa 5 mai 2012, portal energetic de data tripla 5.5.5, avand in vedere ca, numerologic vorbind, anul 2012 este un an 5.

Si tot acum, se produce faza de Luna Plina in pozitia ei cea mai apropiata de Pamant, avand in vedere traiectoria eliptica a Lunii in jurul Pamantului. Totusi, “super luna” de anul acesta se produce la o distanta putin mai mare decat cea de anul trecut, de pe 19 martie 2011.

Astfel, mesajul Lunii Pline vine dupa ce mai intai, structura noastra energetica primeste, odata cu structura energetica a Pamantului, energii de tip nou, care se revarsa asupra noastra chiar din centrul galactic si care, provoaca si sustin schimbarea prin care trecem cu totii. Si este de asteptat ca impactul acestui mesaj sa fie destul de puternic, chiar daca este posibil sa nu fie prea vizibil, pentru toata lumea.

Traim acum un moment de maxim energetic, amplificat (putem spune) exponential de culuarul 5.5.5.
Primim Lumina de cea mai inalta vibratie care poate activa un nivel nou de perceptie si de intelegere a realitatii.
Este important sa ne redescoperim rolul de “canal energetic” si sa lasam sa circule aceste energii, sa reintregim, prin fiecare dintre noi si prin toti, impreuna, circuitul planetar energetic.

In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna este amplificat de participarea lui Lilith, in opozitie cu Luna si conjunctie cu Soarele, accentuand instabilitatea emotionala, prin blocarea exteriorizarii afective.
Luna nu mai formeaza alte aspecte ceea ce poate spori blocajul emotional.
Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni.

Soarele construieste deja conjunctia cu Jupiter si ne transmite in continuare un flux energetic ce aduce o mare expansiune in dimensiunea spirituala a lumii. Pe acest fond, si in intregul context astral, opozitia Marte – Neptun ne arata ca este important sa actionam concret, in planul fizic, folosind instrumentul planului divin : LUMINA. Poate fi un mesaj printre randuri, pentru cine este pregatit sa-l primeasca, dar foarte clar in acelasi timp, care activeaza pur si simplu functia noastra creatoare.

Acolo unde tranziteaza acum Marte, harta natala a fiecaruia dintre noi, este important sa facem un efort pe care sa-l punem in slujba aspectului spiritual al propriei fiinte. In functie de cum ne asumam acest gest, ne inscriem sau nu, in “ceea ce avem fiecare de facut” acum, in cursul firesc al planului propriu de viata.
Este un efort de vointa dar, in acelasi timp si o dovada de maturitate si intelepciune, prin plierea personalitatii pe directia binelui propriu cel mai inalt.

Este, de asemenea un efort de schimbare a modului de a gandi. Aceasta este o lectie importanta cu care ne confruntam in mod direct si concret inca de anul trecut.
Influentele energetice ale momentului, aduc un nou inteles al “logicii” umane.

Acum este important sa iesim, cu adevarat, din tiparele vechi; sa schimbam viziunea asupra noastra si asupra relatiilor noastre de orice tip intr-un mod concret. Este momentul sa intelegem si, sa si practicam intr-un alt mod comunicarea si interactiunea cu mediul, socializarea.

Aceasta schimbare de viziune si de mentalitate ar putea avea un efect foarte benefic si constructiv asupra planului financiar, asupra modului in care ne sustinem financiar, la nivel individual dar si de masa. Este foarte posibil sa declansam o noua intelegere, constienta, a ceea ce poate insemna un sistem financiar sanatos.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.


Modul de lucru cu Luna Plina in semnul Scorpionului

Energia Lunii Pline in semnul Scorpionului ne poate ajuta sa ne amplificam energia vitala si sa realizam o regenerare prin transformare, detasandu-ne total de aspectul material (fizic) al vietii, de viata insasi privita ca un “bun” propriu.
Este important sa intelegem ca viata noastra este un instrument, pe care ar fi potrivit sa-l utilizam cu folos. Un instrument pe care ar fi potrivit sa-l pretuim , valorificandu-l la maxim.

De asemenea, in stransa legatura cu procesul derularii vietii, semnul Scorpionului ne provoaca sa acceptam si sa construim un inteles sacru al sexualitatii – recunoasterea acestui aspect al fiintei, acceptarea si integrarea lui in intreaga constructie energetica ce suntem, fiecare dintre noi.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in experientele sexuale dureroase (sub orice forma) ale trecutului, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Acum, ancorati-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: