Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 5 iunie 2012

Tranzitul planetei Venus prin fata Soarelui - 6 iunie 2012.





Planeta Venus
   Planeta Venus va trece din nou, prin fata Soarelui, in replica la trecerea din anul 2004. Acest eveniment astronomic este destul de rar, au loc doua treceri la 8 ani distanta, la intervale de 105 ani, urmatorul tranzit fiind in decembrie 2117. Este vorba despre un fenomen similar unei eclipse de Soare, produsa la faza de Luna Noua, doar ca nu este la fel de usor observabil.

Daca ne raportam la ora Romaniei, acest tranzit al lui Venus va incepe pe 6 iunie la ora 01:00, cu maximul la ora 04:30 si se va incheia la ora 7:45.

Tranzitul planetei Venus (punctul) prin fata Soarelui
Aspectul important este faptul ca Venus se afla in mers aparent retrograd. Prin urmare este vorba mai mult despre constientizari si despre trairi interioare care sa ne ajute sa ne optimizam structura sentimental – afectiva. Traim un timp terestru favorabil armonizarii energiilor feminine si masculine, atat in interiorul nostru cat si in planul relational.

Conjunctia Soare-Venus este sustinuta de planeta Saturn, astfel ca aceasta infuzie energetica se realizeaza in conditii de stabilitate si responsabilitate afectiva, in prezenta unui puternic simt al datoriei ce valorifica constructiv sentimentele.

In acelasi timp pot sa apara emotii vii, puternice, care sa amplifice dorinta de schimbare si de reinnoire in viata particulara. In momentul de maxim al tranzitului, Luna trece chiar prin fata planetei Pluton si preia influenta energetica a acesteia. Poate sa apara o anume tensiune sentimentala, accentuand dorinta de schimbare printr-o adevarata revolutie personala, care ne poate surprinde fie prin modul de declansare fie prin solutiile  si oportunitatile care apar.

Fie ca suntem sau nu constienti de traficul cosmic si de contextul astral, traim un eveniment astronomic si astrologic deosebit, cu un impact important asupra curgerii energiilor precum si asupra materializarii fluxului sincronicitatilor.
Indiferent ca stim sau nu stim, simtim sau nu simtim, evoluam, facem pasi importanti fiecare pe drumul propriu dar si pe calea noastra, impreuna.

Luna Noua in semnul Gemenilor si eclipsa inelara de Soare ne-au aratat directia pe care, este important sa facem acum, un efort  pentru a realiza extinderea constiintei, necesara procesului de transformare pe care il traim cu totii.
Luna Plina si eclipsa partiala de Luna ne-au creat situatiile si contextul in care sa facem, fiecare dupa cum alege si este pregatit, efortul respectiv.
Aceasta presupune in primul rand o deschidere mentala, acceptarea imposibilului logic ca fiind posibil, in alti termeni, ai unei alte logici, chiar daca nu intelegem inca, cum ar putea functiona.
Aceasta deschidere mentala ne poate fi de folos in modelarea atitudinii, fata de noi, fata de ceilalti si fata de viata insasi. In felul acesta ne pregatim sa primim in suflet energia cumulata a perechii Soare-Venus iar capacitatea noastra de a iubi si de a manifesta iubirea capata un nou inteles.

Vom descoperi ca suntem din ce in ce mai puternici si, mai capabili sa simtim compasiunea in mod neconditionat. Intelegem din ce in ce mai bine ca asteptarile noastre nu fac decat sa limiteze manifestarea potentialului. Iar functia noastra creativa se activeaza din ce in ce mai mult si noi devenim si mai responsabili in modul in care o folosim.
In felul acesta mergem inainte.
Altfel, ne luptam cu piedici aparent de nedepasit.

Planeta Neptun si-a inceput si ea de astazi mersul aparent retrograd.
Prin urmare, “toate drumurile duc la inima noastra”.
Altfel spus, suntem ajutati, sprijiniti, indemnati, eventual somati, sa ne recunoastem aspectul spiritual al fiintei si sa-l lasam sa se exprime.  Si aceasta se poate face doar traind si manifestand iubirea de oameni. Cu cat mai repede si mai multi intelegem aceasta, cu atat transformarile care sunt in curs se petrec mai usor si mai lin.
Dar daca este nevoie, planeta ne ofera lectii ajutatoare, prin care sa exprimam ceea ce este nevoie a fi exprimat : iubirea de sine, fata de ceilalti, fata de tot ce exista.

Toate acestea suna ca o teorie care pare greu de aplicat in iuresul vietii pe care o traim.
Dar totul devine mult mai usor daca ne reamintim ca, fiecare om gazduieste si, este insotit pe drumul sau de propriul suflet. Iar sufletele noastre se iubesc si se sprijina neconditionat. Oare noi nu putem face asta ?
Acest tranzit al lui Venus ne reactiveaza resursele si ne ofera ocazia precum si conditiile sa demonstram ca putem.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: