Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 2 iunie 2012

Luna Plina in semnul Sagetatorului si eclipsa partiala de luna 4 iunie 2012





   Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza in semnul Sagetatorului, luni 4 iunie 2012, ora 14:12, cand vom avea si o eclipsa partiala de Luna, vizibila doar in estul Asiei, Australia, Oceanul Pacific, America de Nord si de Sud.
In general vorbind, o eclipsa subliniaza mesajul astrelor, amplificand influenta energetica asupra tuturor locuitorilor planetei, indiferent de gradul sau de vizibilitate.

Contextul astral al momentului de Luna Plina ne sugereaza o extindere uriasa a constiintei; ni se cere sa depasim starea de confuzie a spiritului si, sa facem o alegere pe care sa ne-o asumam cu toata responsabilitatea.
Cumva, fiecare dintre noi traieste acum un cutremur interior care are rolul de a determina atitudinea, gandirea si trairile interioare necesare pentru a ne desprinde total dintr-un tipar (blocaj) mental si relational si, pentru a face ceea ce ni se cere ACUM sa facem, pentru noi si pentru viata noastra.

Mesajul astrelor pare scurt si concis; efortul maxim se face in acel sector de viata din harta natala care este tranzitat acum de perechea Soare - Venus si Mercur, pentru a valorifica potentialul de pe directia Lunii Pline – prin modelarea atitudinii fata de ceilalti, constientizand si acceptand oportunitatea construita de influenta energetica a lui Uranus, depasind provocarea sub orice forma s-ar manifesta.
In felul acesta putem iesi dintr-o constrangere si putem realiza pasii necesari pentru atingerea scopului ales.

Tot acest efort determina o transformare profunda, majora, pentru fiecare dintre noi.
Acest moment declanseaza o perioada in care ne desprindem ferm, categoric, brusc si/sau neasteptat, de tot ce nu mai reprezinta „binele” nostru. Am avut deja multe ocazii pentru a vedea, a intelege si a accepta aceasta desprindere precum si „noul bine”.
Daca am avut rabdarea si intelepciunea sa urmarim firul sincronicitatilor, am inteles si poate ca am gasit si puterea de a accepta acest „nou bine” al fiecaruia dintre noi.
Daca nu am facut aceasta, este posibil ca schimbarea „obligatorie” sa se produca cu mai multa suferinta.

„Logica”, asa cum o cunoastem si o intelegem noi, nu mai face fata cursului evenimentelor din viata noastra. Ea reprezinta o functie caracteristica planului mental si, prin urmare, isi schimba functionalitatea odata cu schimbarea sistemului de referinta al gandirii, pe masura ce noi reusim sa ne eliberam din tiparele limitative. Si, reusim acest lucru in masura in care ne deschidem mintea si inima in fata cunoasterii spirituale.
Experimentarea cunoasterii ne poate conduce catre intelepciune, daca ascultam vocea interioara. Pentru ca intuitia este o cale de comunicare a sufletului si invatand sa lucram cu ea, dobandim intelepciunea cosmica.
Pentru aceasta este necesar sa dezvoltam conexiunea dintre mintea constienta si sufletul nostru.
Cum? Mai ales prin observarea atenta a cursului evenimentelor si, chiar prin observarea atentiei si a modului in care o folosim.

Este important sa redescoperim intreaga constructie energetica a celui ce suntem si sa o protejam, prin observarea atenta a ceea ce lasam sa patrunda in realitatea proprie locala. In felul acesta reusim sa ne pastram in zona de echilibru emotional si astfel putem focaliza puterea gandului asupra scopului constient, stabilit.
Dar, este la fel de important sa folosim intreg potentialul acestei structuri energetice, care reprezinta generatorul puterii interioare si care, este de fapt cel mai valorors instrument pe care il avem la indemana.
Sa recunoastem aspectul spiritual al fiintei noastre si sa-i acordam increderea neconditionata, pentru ca prin el suntem conectati de fapt la sursa divina – indiferent cum o numim fiecare dintre noi.

Punctul arabic al astrologiei se afla chiar pe gradul Lunii,  in harta Lunii Pline din 4 iunie. Este posibil sa descoperim si sa dezvoltam in continuare, un inteles si mai inalt al cunoasterii astrologice sau, poate o cale (sau o forma) mai sanatoasa de popularizare a informatiei astrologice.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Modul de lucru cu Luna Plina in semnul Sagetatorului

Energia Lunii Pline in semnul Sagetatorului ne poate ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de sinteza precum si viziunea asupra propriului program de viata.
Este important sa intelegem ca exista un scop personal, profund, al vietii noastre si ca toate experientele de viata ne ajuta sa evoluam spiritual in vederea atingerii acestui scop.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in starea de dezamagire, ca urmare a derularii unor experiente intr-un mod diferit decat ne-am dorit noi. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a scopului ales, avand intelegerea ca atingerea acestuia genereaza experienta necesara propriei evolutii spirituale.
Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: