Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 29 aprilie 2013

Ce facem in Saptamana Mare ? 29 aprilie – 5 mai 2013   Suntem in faza de descrestere a Lunii, intre faza de Luna Plina si prima eclipsa (de Luna) a anului, care s-a produs pe 25 aprilie si, faza de Luna Noua si prima eclipsa de Soare a anului care se va produce pe 10 mai 2013.

Traversam o perioada de eliberare si de curatare energetica, foarte potrivita timpului premergator sarbatorii Pastelui pe care, incercam de fiecare data sa o asteptam cu mintea si mai linistita, cu inima si mai calda, straduindu-ne sa facem pace cu noi si cu intraga lume.
Saptamana Mare este o saptamana a exercitiului mai ales mental si, incepe cu o provocare orchestrata de interactiunea energetica Mercur – Lilith.
Ar fi potrivit sa sesizam agresivitatea mentala care este posibil sa ne acapareze si, sa o transformam; realizam astfel lectia de baza a perioadei de post – observarea si transformarea gandirii, punctul din care se naste intreaga noastra realitate si experienta de viata. In masura in care reusim lucrurl acesta interactiunea cu ceilalti se deruleaza mai bine si mai frumos si depasim eventualele dificultati in comunicare.

Testul se complica dar nu mai mult decat ar putea fi necesar si in nici un caz mai mult decat putem duce. Luna construieste opozitie cu Lilith si conjunctie cu planeta Pluton, personalizand exercitiul mental colectiv si oferindu-ne fiecaruia dintre noi nuantele propriei experiente. Avand in vedere ca totul se deruleaza pe fondul generat de cuadratura Uranus – Pluton, este posibil ca aceste zile sa declanseze un val de situatii care sa ne atraga intr-un proces de transformare a starii interioare in flux continuu, pana la urmatoarea Luna Noua.

In prima zi din luna mai  planeta Mercur intra in semnul Taurului si mintea nostra se stabilizeaza, se focalizeaza si, in continuare, spre sfarsitul saptamanii ne deschidem catre zona subconstientului prin colaborarea Mercur – Neptun si, primim inspiratia zilelor de sarbatoare. 

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala vor putea observa in aceste zile, necestatea adaptarii atitudinii fata de ceilalti si fata de nevoile lor. Este posibil sa se reediteze anumite experiente din trecut, tocmai pentru a le patrunde sensul si pentru a incheia un anumit tip de exercitiu sentimental – afectiv, eliberand daca mai sunt, reziduuri emotionale, si/sau recunoscand in felul acesta finalitatea unei faze de evolutie, urmand a incepe o noua etapa.


  Va invitam sa cititi 
   analiza saptamanii urmatoare, 
   in articolul preluat de Revista Avantaje.

   Intre timp, raspanditi-va Lumina.
   Spor si succes !!!

Niciun comentariu: