Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 4 aprilie 2013

Ce facem astazi ? 5 - 9 aprilie 2013






   Suntem in faza de descrestere a Lunii, traversam ultimele zile ale ciclului lunar curent.
Faza de Luna Plina s-a format miercuri 27 martie, in semnul Balantei. Mai avem cateva zile pana la Luna Noua (10 aprilie) timp in care putem realiza, mai usor ca in alte perioade, o curatare energetica.

Cel mai usor putem face acest lucru pornind de la o reorganizare mentala.
Observarea gandurilor si disciplinarea gandirii ne poate fi de mare folos acum.
Mai ales ca planeta Mercur care guverneaza procesele mentale si comunicarea, se intorce in aceste zile (sambata 6 aprilie) in punctul de unde si-a inceput miscarea aparent retrograda in 24 februarie, la gradul 19,51 in semnul Pestilor.

Daca suntem atenti la gandurile care ne viziteaza acum, este posibil sa descoperim concluzii importante cu privire la experientele traite in aceasta perioada, ce tin de “comunicare” mai ales.
Putem face conexiuni interesante intre blocajele cu care ne-am confruntat in perioada de retrogradare a planetei Mercur (24 februarie – 18 martie) si modul in care le-am gestionat atunci precum si dupa reluarea mersului direct. Pentru fiecare dintre noi, aceste experiente s-au derulat in sectorul de viata tranzitat de planeta Mercur pe harta natala – semnul Pesti, intre gradele 5,36 si 19,51.
Acolo s-au derulat niste situatii din care am invatat lucruri noi sau, ne-am convins de anumite intelesuri dobandite deja si, cumva acum inchidem o lectie importanta privind anumite principii la care ne raportam, fiecare, in procesul comunicarii si al modului de a gandi “comunicarea”.

Pentru concluzia finala ne ajuta si Luna, care sambata intra in semnul Pestilor si construieste o conjunctie cu planeta Neptun, apoi un trigon cu Saturn si unul cu Nodul Nord. Iar duminica ne bucuram de o conjunctie Venus-Marte in semnul Berbecului, in preajma Soarelui.
Acest sfarsit de saptamana poate fi un moment de mare inspiratie, sustinut de un plus energetic, chiar daca suntem pe final de ciclu Lunar. Acest moment ar putea reactiva si/sau creste capacitatea de creatie, precum si aspectele spirituale ale fiintei. Artistii pot beneficia din plin de aceste zile si, oricare dintre noi poate patrunde un inteles profund care, in continuare poate sta la baza noilor proiecte in care ne implicam, imediat dupa Luna Noua.

Pentru ca pana la Luna Noua, Mercur construieste deja o cuadratura cu Lilith, astfel ca, ne va oferi ocaziile in care sa demonstram ca am facut schimbarea necesara in modul in care intelegem sa comunicam si, vom putea pune in practica cele invatate in acest ciclu de mers direct-retrograd-direct al lui Mercur. (despre mersul retrograd al planetelor).
Prin urmare, atentia la zona tranzitata de Lilith care ne aduce provocarea necesara derularii acestor experiente si, amintiti-va ca cei prin care vine provocarea sunt instrumentele care va ajuta sa experimentati - nu va luptati cu ei si nici cu provocarea.

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: