Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 17 aprilie 2013

Ce facem astazi ? 17 -20 aprilie 2013   Am inceput o saptamana a schimbarilor de regim vibrational.
Mai intai Mercur a intrat in semnul Berbecului de duminica si ne vom bucura de o accelerare a proceselor de gandire. In comunicare se va simti nevoia argumentarii precum si dorinta de a dezbate si de contradictie. In functie si de predispozitiile temei natale, unii dintre noi pot deveni impulsivi, iritabili sau chiar furiosi.

Daca reusim sa preluam influenta astrala in mod armonios atunci mentalul nostru va fi in stare de alerta, vom avea idei originale si perceptii spontane pe care le vom putea exprima direct, convingator si poate intr-o maniera spirituala.

Conjunctia care se construieste intre planetele Mercur si Uranus, catre sfarsitul saptamanii, reprezinta suportul astrelor pentru o eliberare si o schimbare de atitudine mentala, in vederea depasirii unui test de maturitate al procesului decizional, la care ne supune acelasi Mercur prin interactiunea cu influenta planetei Pluton.

Ar fi potrivit sa fim atenti la deciziile pe care le luam in zilele acestea, pentru ca ne aflam intr-un punct important al evolutiei noastre intelectuale. Suntem in fata unei schimbari radicale a modului de a gandi si daca nu acceptam acesta lectie, exista riscul de a gresi drumul. Ne putem confrunta cu situatii care sa forteze constientizarea schimbarii. Scopul dar si rezultatul acestor experiente de viata ar fi potrivit sa fie adaptarea gandirii la derularea evenimentelor.

Luni planeta Venus a intrat in semnul Taurului si interactioneaza cu influeletele neptuniene, iar sambata Soarele si Marte, in tandem, intra tot in semnul Taurului.

Daca am exersat observarea gandirii deja, putem folosi aceasta experienta pentru a selecta ideile constructive de rulajul de fond, pe care oricum ar fi potrivit sa-l intrerupem cat mai des posibil, pentru ca, intram intr-un timp terestru al materializarii in care, orice gand construieste foarte rapid experiente de viata, in sensul pe care il imprimam prin starea noastra interioara.
Daca nu am exersat inca observarea gandirii, atunci acum este o perioada potrivita sa intelegem ce inseamna si cum reusim sa facem asta.

   
Va invitam sa cititi 


Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: