Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 6 ianuarie 2014

Ce facem in 2014 ?






  Am inceput un an pe care il vom  trai in ritm alert. Daca pana acum doar am observat ca timpul se scurge mult mai repede decat eram noi obisnuiti, anul acesta chiar vom trai in acest nou ritm al timpului. Viata ne atrage in jocul ei :) nu ne mai lasa sa privim de pe margine. 
Astfel ca, daca ati facut planuri in legatura cu scopuri pe care inca nu stiti daca si cand le veti realiza, ar fi potrivit sa va stabiliti intentii clare pentru anul acesta.

Este important sa fim in miscare continua, sa alegem continuu intre posibilitatile care apar zilnic in fata noastra, de la cele mai simple si obisnuite chestiuni pana la cele mai (aparent) complicate.

Asa cum am mai sus, de multe ori, fluxul energiilor este intr-o continua curgere, prin noi si/sau pe langa noi, dupa cum ne implicam sau nu in experientele noastre, tocmai prin acest proces al “alegerii”. Fiecare alegere genereaza un anumit curs al experientei si noi avem astfel ocazia de a alege din nou fie pentru a merge mai departe fie pentru a reorienta fluxul. Daca nu alegem nimic, stam intr-un nod de trafic energetic si fluxul va curge pe langa noi, experientele se vor derula alaturi, fara sa facem si noi parte din ele.  
 Oricum suntem in interactiune cu lumea energetica, in mod inconstient atat timp cat nu observam si nu luam in calcul participarea constienta.

Am inceput anul cu ambii benefici ai zodiacului in mers aparent retrograd – Venus si Jupiter.
In contextul general care ne impinge la actiune si la implicare maxima in ceea ce alegem sa facem, cele doua astre ne transmit o frana, ca o setare de siguranta.
Este important ca implicarea si actiunea sa se raporteze la adevarata valoare si, in primul rand pornind de la valorile personale. Invatam sa recunoastem si sa ne bazam pe propriile resurse, sa avem incredere in acestea si in capacitatea noastra de a le pune in valoare.

Acest tip de exercitiu presupune sa acceptam iubirea de sine ca pe orice alt instrument si, sa o folosim, fara mandria care ne duce catre orgoliu ci, cu recunostinta care ne scoate din starea de judecata.

Pana la echinoctiul de primavara mai cernem valorile noastre si in functie de acest proces se realizeaza si o stabilizare a intentiilor. Pe masura ce ne orientam atentie catre lucrurile cu adevarat importante, le facem loc in realitatea noastra, de unde, vor iesi subiectele carora nu le mai acordam spatiu si timp in mintea noastra.

Este important sa ne mobilizam, sa stabilim “planul nostru” indiferent daca il facem pe termen lung sau scurt, pentru un subiect important sau mai putin important si, sa revenim mereu asupra lui.

Odata cu intrarea planetei Jupiter in semnul Leului (17 iulie) devine important sa ne exprimam complet. Si pentru aceasta ar fi potrivit sa ne simtim liberi. Pana atunci inca mai lucram asupra trecutului si inca mai optimizam ceea ce alegem sa ducem in spate.
Apoi vom exprima, prin tot ce facem, aspectul spiritual al fiintei si, prin tot ceeea ce vom fi, vom pune in valoare acest aspect.
Este o mare responsabilitate, pe care o vom exersa fiecare, prin masura in care ne-o asumam.

Acest tip de exercitiu nu se deruleaza neaparat prin actiuni marete si gesturi grandioase, ci mai curand prin starea permanenta de a  oferi totul prezentului, cu drag si fara judecata, indiferent ca suntem in fata unei flori sau a unei multimi de oameni, indiferent ca vorbim cu un om drag sau cu unul “aparent” nesuferit :)

Va invitam sa cititi o analiza generala a anului 2014, precum si o analiza a saptamanii, in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii incepand de la faze de Luna Noua, care s-a format miercuri 1 ianuarie, la gradul 11 in semnul Capricornului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: