Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 25 iunie 2011

Ce facem astazi ? 25-30 iunie 2011



Ne pregatim pentru Luna Noua din data de 1 iulie 2011 si, pentru momenul eclipsei partiale de Soare, moment care incheie mini-seria eclipselor din aceasta luna. Pana atunci insa, mai avem inca de integrat energiile solstitiului de vara, care isi exercita influenta asupra noastra si asupra vietii pe planeta Pamant prin cele 12 nopti magice ale “cerurilor deschise”, perioada in care avem un acces mai rapid si mai usor in planurile energetice, in functie de propria vibratie energetica a fiecaruia.

Pe fondul existent al alegerii si realizarii schimbarilor in viata noastra, pe care l-a generat si il mentine in continuare echipa Saturn-Uranus-Pluton, se formeaza aspectele de opozitie Soare-Pluton si cuadratura Soare-Uranus. Daca suntem deja angajati constient, in procesele de schimbare, este posibil sa simtim o nevoie interioara, profunda, de accelerare a ritmului de realizare, de materializare a programelor in care ne implicam. Exista si aspecte astrale care ne transmit nerabdare, agitatie si chiar impulsivitate. Prin urmare ar fi potrivit sa nu fortam lucrurile, pentru ca orice intarziere pe care o produce acum un factor exterior ne arata de fapt o lectie de invatat. Si cu putina rabdare si ceva mai multa atentie putem intelege ceea ce este de inteles si astfel sa deblocam mersul lucrurilor mai usor.
Daca nu ne-am angajat inca in fluxul schimbarii, este posibil ca influentele astrale sa ne plaseze intr-o stare interioara de tensiune, poate chiar conflict, care sa ne determine sa luam deciziile potrivite si sa ne focalizam atentia si vointa in sensul realizarii lor.
Contextul astral ne ofera si entuziasmul dar si curajul de a ne realiza dorintele si aspiratiile, daca ne-am asezat in locul potrivit si daca am ales directia de actiune in concordanta cu programul propiu de viata. Mai ales ca planeta Saturn si-a reluat mersul direct de mai bine de zece zile, astfel ca deja se poate observa eliberarea tensiunii din zona afectata de tranzitul lui Saturn – sectorul din tema natala a fiecaruia dintre noi aflat sub influenta semnului Balantei. In acel domeniu de viata, vom reusi acum, sa facem mai bine ceea ce facusem, eventual, gresit – asta daca am inteles mesajele si lectiile lui Saturn, pe care ni le-a oferit in prima jumatate a anului, in perioada de mers aparent retrograd.
Dar pentru a folosi influentele astrale in mod armonios, este necesar sa ne supraveghem modul in care gandim si comunicam. Planeta Mercur  tranziteaza semnul Racului si in aceasta perioada nu face aspecte cu alte planete. Este posibil ca planul emotional sa-l perturbe pe cel mental; este posibil sa ni se para ca nu gasim cuvintele potrivite, sau momentul potrivit pentru a spune ceea ce avem de spus. Cei care au exersat insa comunicarea intuitiva sunt avantajati acum.
O lectie importanta a urmatoarelor zile este si cea pe care ne-o ofera planeta Venus care, ne cere dar ne si ajuta sa ne deschidem inima catre latura spirituala a vietii – manifestarea iubirii in modul potrivit pe orice directie, precum si sa ne focalizam si  sa ne implicam afectiv catre scopul propriei evolutii, in masura in care am devenit constienti de acesta.
In continuare, raman valabile consideratiile privind ciclul fazelor Lunii, astfel ca in zilele ce urmeaza, pana la faza de Luna Noua, putem face o “curatenie energetica” in toate planurile propriei structuri si pe toate directiile de manifestare.
Spor si succes !

Niciun comentariu: