Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 1 iulie 2011

Luna Noua si eclipsa partiala de Soare – 1 iulie 2011


Urmatoarea faza de Luna Noua se produce vineri 1 iulie 2011, in semnul Racului, in jurul orei 11.55 ora Romaniei. Tot atunci are loc si o eclipsa partiala de Soare, cu o acoperire destul de mica – pana la 10% din suprafata Soarelui.

Eclipsele (de Luna si de Soare) sunt fenomene astronomice obisnuite, care se petrec in fiecare an. Din punct de vedere energetic insa, fiecare eclipsa are propriile caracteristici si aduce un impuls in directia schimbarilor din viata noastra. Practic, momentul in care se produce o eclipsa ne ofera ocazia de a  remodela mult mai usor traseul energetic al al intentiilor noastre. Deciziile luate in astfel de momente precum si planurile construite acum vor avea un impact puternic in procesul de realizare efectiva.

Anul acesta sunt sase eclipse. Dintre acestea, trei s-au produs in acest interval de 30 de zile, de la 1 iunie la 1 iulie, perioada in care am avut bucuria sa primim si influentele solstitiului de vara. Tema acestei perioade a fost de fapt o subliniere a temei anului 2011 – eliberarea “vechiului”, acceptarea “noului” si actiunea constienta in sensul asumarii acestui “nou” care apare in viata noastra, pe noua cale si in noile conditii. 

Aceasta faza de Luna Noua se formeaza in semnul Racului, semnul de domiciliu al Lunii, la gradul 9. Acest punct de pe harta natala a fiecaruia dintre noi, ne arata locul asupra caruia ne atrag astrele atentia; acolo se schimba ceva, acolo iese la lumina ceva din trecutul nostru  sau din subconstient, ceva ce se cere inteles, acceptat si eliberat prin detasare. Este posibil ca in domeniul de viata respectiv sa ne confruntam cu situatii care sa ne determine sa ne invingem teama, sau neincrederea, ingrijorarea, transformandu-le cu curaj si devenind astfel mai increzatori si mai responsabili. De asemenea este posibil ca relatiile de orice tip sa se destabilizeze, avand astfel ocazia sa le reconstruim intr-un sistem nou de valori. Se poate sa ne confruntam cu situatii in care sa ni se ceara sa gasim un echilibru intre relatia cu noi insine si relatia cu ceilalti, intre viata de faimilie si viata sociala, (sau cariera).

In contextul astral de ansamblu, se produc interactiuni energetice generatoare de mari tensiuni. La nivel individual precum si la nivelul maselor de oameni este posibil sa simtim o dorinta intensa de a iesi din tipar, din blocaj, din orice tip de constrangere; este posibil sa simtim accentuarea la maxim a nevoii de schimbare, de transformare a situatiilor existente. Influxurile astrale ne imping pur si simplu catre actiune, catre a construi propria realitate constient si responsabil, in noua viziune pe care ne-am format-o deja.

Cheia tuturor problemelor este recunoasterea sentimentelor si modul in care le manifestam. Dupa aceasta Luna Noua si dupa aceasta eclipsa, orice vom face, va trebui sa facem din toata inima. Gandirea ne va fi de folos in analiza situatiilor dar deciziile le vom lua pe baza analizei emotionale. Inima ne va calauzi pe toti, in continuare. Foarte multi oameni deja au ales sa traiasca in felul acesta si din ce in ce mai multi vor alege aceasta cale pentru ca, aceasta este alternativa pe care ne-o ofera, acum, planeta. Orice alta forma de manifestare nu ne va lasa sa mergem mai departe.

Aceasta stafeta energetica a eclipselor ne-a oferit ocazia sa identificam reziduurile emotionale care ne-au tinut pe loc pana acum precum si sa intelegem si sa acceptam lectiile aferente, sa iertam si sa ne vindecam, eliberandu-le si detasandu-ne de “trecutul” care nu ne mai reprezinta. Noile energii ne-au ajutat in procesul de impacare cu sine si cu alegerile pe care le-am facut. 
Acum, recunoastem drumul ales si percepem imaginea de ansamblu precum si propriul loc in schema completa, pornind de la familia terestra, comunitate si  pana la familia cosmica, fiecare dupa cum si cat simte si vrea sa se dezvolte. Acum putem intelege noul om care am devenit in acest proces energetic de transformare din prima jumatate a anului si putem sa ne asumam intreaga putere si responsabilitate pe care ne-o ofera noua energie si noul inteles al vietii. 
Este potrivit sa intelegem ideea de putere prin impactul pe care il are asupra realitatii, gandul nostru in procesul de materializare. Si de aici rezulta si responsabilitatea. Avem libertatea si puterea de a construi experientele de viata, prin urmare ar fi potrivit sa ne reajustam reperele la noile “cerinte” - detasati de trecut si de regrete dar si de viitorul care poate sa ingrijoreze, in contact cu aspectul divin launtric, aceasta fiind zona spatio-temporala in care construim realitatea proprie locala, asa cum o dorim, constient.
In continuare, raman valabile consideratiile privind ciclul fazelor Lunii, astfel ca in zilele ce urmeaza, pana la faza de Luna Plina, avem doua saptamani de luna in crestere, in care putem actiona din plin, mai ales daca avem idei si planuri noi.
Spor si succes !

Niciun comentariu: