Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 29 iulie 2011

Ce facem astazi ? 28 iulie 2011Planeta Mercur
Astazi planul astral a realizat o schimbare de regim vibrational. Planeta Venus a trecut din Semnul Racului in semnul Leului si planeta Mercur a trecut din Semnul Leului in semnul Fecioarei.

La trecerea planetelor dintr-un semn zodiacal in altul, se produce o schimbare vibrationala a influentelor astrale care, ne redirectioneaza atentia si ne nuanteaza manifestarile, in functie de planetele si semnele implicate.

Astfel, acum  mentalul nostru devine mai adaptabil la solicitarile realitatii, percepiile pot fi mai clare si mai rapide, gandirea mai practica, structurata logic si bine fundamentata iar comunicarea mai coerenta, eventual mai detaliata dar bine organizata.

Planeta Mercur realizeaza aceasta schimbare de vibratie pe fondul unei opozitii cu Neptun, ceea ce contrabalanseaza oarecum buna functionare a planului mental cu o urma de  idealism.
Insa, cei care folosesc constient vibratia inalta a planetei Neptun, pot realiza acum conexiuni interesante privind
rolul mentalitatii in raport cu drumul in viata, pentru ca Mercur colaboreaza constructiv cu Nodurile Lunare (in aspect de sextil-trigon) si in continuare cu planeta Pluton, ajutandu-ne sa realizam o regenerare la nivel de conceptii si principii de viata. Putem elimina mai usor tiparele vechi de gandire si ne putem ridica nivelul de  intelegere si comunicare.

Planeta Venus
In acelasi timp insa, planeta Venus ne transmite generozitatea si nobletea Leului, incalzindu-ne inima care va incerca sa guverneze mintea superactivata. Este posibil sa simtim nevoia de a socializa mai mult, de a ne manifesta loialitatea si vom cauta stabilitatea sentimentala, in timp ce influentele astrale ne transmit o nevoie de schimbare.

Urmeaza o perioada in care putem gandi si organiza orice activitate cu o mai mare eficacitate. Dar ar fi potrivit sa fim atenti la tendinta de a dveni mai critici si mai posesivi.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: