Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 7 martie 2012

Luna Plina in semnul Fecioarei – 8 martie 2012



    Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza joi, 8 martie la ora 11.39 cu Soarele in semnul Pestilor si Luna in semnul Fecioarei, la gradul 18.

Mesajul contextului astral pare sa ne ceara o implicare directa, concreta, determinanta si imediata, in realitatea proprie a fiecaruia dintre noi. Si putem face acest lucru printr-o schimbare de fond in atitudinea fata de noi insine, si/sau prin schimbarea unui aspect important al personalitatii noastre.
Cumva, undeva in interior se produce o dezmembrare de tipare.
Ne eliberam din anumite conditionari, criterii, nevoi prestabilite si, ne aliniem dorinta, vointa si asteptarile la ceea ce ne propune de fapt, viata noastra, prin ceea ce ne-a adus deja in cale.

Daca am fost atenti si am luat in calcul ceea ce am primit deja ca si oportunitate atunci, in continuare, aceasta adaptare la varianta optima a fiecaruia dintre noi, se face mai usor. Descoperim si primim inspiratia, simtim si folosim forta necesara, cu intelegerea pasilor de facut si cu manifestarea potrivita a sentimentelor.

Este insa posibil ca unii dintre noi sa se lupte cu daruri (sub orice forma) pe care nu vor sa le primeasca.
Este potrivit acum, sa facem un efort pentru a ne elibera de tot felul de conditionari mentale, cu care ne-am impovarat fie prin propriile judecati, fie acceptandu-le pe ale altora.

Inca de anul trecut astrele ne propun un mod nou de a gandi si ne-au ajutat in fel si chip sa ne depasim toate barierele care ne mai incurca. De la intrarea planetei Uranus in semnul Berbecului (martie 2011), capacitatea noastra de intelegere la nivel individual dar si de masa, a depasit multe limite prestabilite tot de noi. Iar colaborarea  Uranus – Pluton, prin cuadratura pe care au construit-o si pe care o vor reconstrui de mai multe ori in urmatorii 3-4 ani, ne provoaca si ne ajuta de fapt, sa ne reactivam si sa perfectionam comunicarea la nivel energetic, pe firul scurt, de la suflet la suflet.

Este important sa lasam  mintea libera, acum, sa-i lasam spatiu de manevra. Sa ne focalizam forta mentala doar pe scopul stabilit, sa nu o risipim pe directii care nu au legatura cu cine suntem si cu cine dorim sa fim. Astfel, inspiratia, gandul potrivit, ideea cea mai buna, devin vizibile, posibile si, mai apoi manifestate in viata noastra.

Sa oprim acum rulajul mental si sa primim intelesurile momentului, care ne ajuta sa ne clarificam imaginea de ansamblu - pentru fiecare dintre noi, pe directia pe care ne-o arata gradul 18 in semnul Fecioarei pe harta natala. In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare.
Apoi, pana la faza urmatoare de Luna Noua (in semnul Berbecului) traim o perioada in care, deschiderea mentala catre noul mod de a gandi ne ajuta sa facem ordine in interior, iar energia Lunii in descrestere ne va ajuta sa proiectam aceasta noua organizare interioara in realitatea proprie, in sectorul de viata indicat de Luna Plina.

Primavara astronomica va incepe odata cu echinoctiul de primavara care se va produce cu doua zile inainte de Luna Noua, iar noi vom incepe un nou ciclu de viata.
Daca reusim sa ne armonizam cu ritmurile naturii, odata cu echinoctiul si cu Luna Noua ne relansam pe drumul nostru, fiecare, dar cu alti parametrii de miscare.
In masura in care ne asumam drumul si directia de mers, ne asumam de fapt puterea interioara si astfel, imaginea de ansamblu isi sporeste claritatea. Si, descoperim plusul de armonie pe care il aduce fiecare situatie pe care o depasim.

Schimbarile se produc in jurul nostru, mai mult sau mai putin vizibil, in functie de disponibilitatea pe care o avem de a le acorda atentia noastra.
Astfel ca, este important acum, sa valorificam oportunitatile pe care ni le-a adus Luna Noua in semnul Pestilor prin pozitia de potential maxim in care ne-a plasat. In felul acesta, tinem pasul cu ritmul in care se deruleaza schimbarea,si o putem fructifica la maxim.

Transformarile globale presupun manifestarea compasiunii si a iubirii intr-o noua intelegere a acestui concept. Am realizat inainte de Luna Plina o extindere a constiintei asupra propriului sine, care va fi apoi exersata catre exterior si, va putea fi proiectata si dezvoltata asupra celor din jur, la un nivel mult mai inalt, dupa faza de Luna Plina. Dupa ce ne-am pregatit, pe durata tranzitului lui Saturn in semnul Balantei, sa interactionam unii cu altii in termeni noi, acum ne intoarcem la radacina lucrurilor pentru testul final, redefinim iubirea de sine si o raspandim asupra tuturor. Daca alegem asta.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: