Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 16 martie 2012

Ce facem astazi? 17 –19 martie 2012



   Suntem in ultimele zile din faza de descrestere a Lunii, zile in care procesul de curatare energetica se realizeaza cu maxima eficacitate. Pana la faza de Luna Noua, avem spor maxim daca vrem sa facem ordine in mintea si sufletul nostru.

Maine, sambata 17 martie, in jurul pranzului, se formeaza aspectul de sextil intre Soare si Luna. Este un moment de acceptare a rezultatelor  la care am ajuns, in derularea programelor noastre. Am depasit un anume curs al evenimentelor pe care ar fi potrivit sa-l intelegem si sa-l acceptam, de asemenea. In masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume putem actiona mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor proiecte.

Duminica, Mercur in mers aparent retrograd  reface aspectul de conjunctie cu planeta Uranus. Acelasi aspect s-a construit pe 5 martie, cand planeta Mercur era in mers direct. Si, acelasi aspect se va reconstrui din nou, pe 23 aprilie, dupa ce Mercur isi va relua mersul direct (pe 5 aprilie).

Este posibil ca influenta energetica a primei intalniri a celor doua planete sa ne fi ajutat sa realizam o eliberare mentala, o depasite de limite, o iesire din tipare prestabilite, impuse sau autoimpuse. Este posibil sa ne fi format atunci, o viziune realista asupra situatiilor cu care ne-am confruntat, sa descoperim intelesuri noi cu privire la aspectul intelectual si social al problemelor de rezolvat.

Daca am fost pe faza, daca am primit mesajele (oportunitatea, informatia, ajutorul) atunci cu siguranta, am avut o revelatie sau cel putin am avut un inteles mai profund sau mai inalt in legatura cu sectorul din viata noastra peste care s-a suprapus aceasta colaborare planetara, pe harta natala a fiecaruia. Pe directia respectiva, imaginea din mintea noastra a devenit, in mod neasteptat si surprinzator,  mult mai clara si mult mai cuprinzatoare. Si fiecare dintre noi  a fost plasat in fata unei alegeri, a unui efort  sau a unui demers necesar propriei evolutii.

Acum, influenta energetica a planetei Mercur ne ajuta (sau ne provoaca, in functie de disponibilitatea fiecaruia) fie sa completam intelegerea respectiva, daca nu am prins atunci tot sensul lucrurilor, fie sa descoperim si sa intelegem ce am ratat atunci, partial sau total si/sau, ce am inteles in mod eronat, si/sau ce am gandit, am ales sau am vorbit in mod nepotrivit.

La urmatoarea intalnire dintre cele doua planete guvernatoare ale planului mental, vom avea ocazia sa corectam si sa actionam in modul potrivit si complet, asa cum intelegem acum sa facem acest lucru. Pana atunci, avem ragazul necesar sa realizam o schimbare de atitudine, pentru a putea folosi constient si constructiv, in mod original, indrumarea pe care o primim acum precum si ideile deosebite care au venit deja sau care vor apare intre timp.

Marti Soarele paseste in semnul Berbecului, marcand momentul de echinoctiu de primavara si un nou inceput de ciclu al naturii, iar joi 22 martie se produce urmatoarea faza de Luna Noua, evenimente pe care le vom analiza saptamana viitoare.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: