Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 21 martie 2012

Interactiunea energetica cu fazele Lunii   Energia lucreaza (produce efecte) pe directia pe care se focalizeaza atentia noastra.
Acordarea atentiei unui anumit subiect presupune dirijarea propriei energii in actiunea(preocuparea) generata de subiectul respectiv. Prin urmare, este importanta observarea gandurilor si refocalizarea atentiei in mod continuu, pentru a putea dirija energia, constient, catre scopul ales. In felul acesta eliminam risipirea resurselor energetice la un moment dat, pe directii care nu sunt importante in acel moment.

Daca acceptam ideea potrivit careia “totul este energie”, atunci si omul reprezinta o intreaga constructie energetica, care interactioneaza cu orice alta influenta energetica exterioara lui.
In felul acesta putem intelege mai usor influenta ciclului fazelor lunii asupra noastra si, putem folosi constient aceasta influenta pentru a de dezvolta pe noi insine si viata noastra.

Cum facem asta ? Prin dirijarea constienta a atentiei si focalizarea acesteia asupra scopului ales, folosind caracteristicile specifice ale semnului astrologic in care se produce faza respectiva precum si raportandu-ne la sensul de actiune al influentei energetice.

In primul rand ne raportam la faza lunara.

La faza de Luna Noua, se plaseaza intentia pe directia potrivita. Simbolic, se planteaza “samanta”.
Astfel, putem alege sa preluam si sa armonizam caracteristicile specifice ale semnului in care se produce faza, in functie de cum avem nevoie de acestea pentru a ne dezvolta anumite abilitati, in perioada de crestere a Lunii.

La faza de Luna Plina, Pamantul primeste cele mai puternice energii de pe parcursul ciclului lunar, care poarta amprenta semnului zodiacal in care se produce faza respectiva.
Este important sa primim si sa dirijam constient aceste energii prin structura noastra energetica, pentru a determina  acele transformari care sunt potrivite pentru noi, prin eliberarea de ceea ce nu ne este de folos in perioada de descrestere a Lunii.


Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Berbecului, care este Prima Luna Noua din ciclul annual al naturii.
Semnul Berbecului reprezinta potentialul si primul impuls , precum si, entuziasmul si curajul de a-l valorifica. Este momentul potrivit pentru a ne redescoperi, pentru a ne uita cu mare atentie la noi si la viata noastra. Este un moment potrivit pentru a cauta anumite raspunsuri, la anumite intrebari :

Cine sunt eu acum?
Si cine devin prin ceea ce fac?
Ce aleg in continuare?

Putem incerca sa lucram cu energia Lunii Noi in semnul Berbecului formuland un algoritm care sa ne reprezinte pe noi in acest moment, fiecare dupa cum simte, dar care sa scoata la iveala intentia profunda a fiecaruia. Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.
“Imi recunosc si si imi asum intreg potentialul pe care sunt pregatit sa-l valorific acum,
prin deciziile pe care le iau eu insumi, eliberat de orice influenta,
si prin actiunea constienta de a sustine aceste decizii.”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Berbecului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de semnul respectiv si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: