Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 12 martie 2012

Ce facem astazi? 12 –15 martie 2012




   Incepem o saptamana a oportunitatilor dar si a inclestarilor interioare.

   In aceasta seara avem un moment al concretizarilor, pe faza de descrestere a Lunii, in care se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta; daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre care, ne va ajuta sa actionam mai bine in ciclul urmator al fazelor lunii. Este posibil sa avem o noapte inspirata si sa ne trezim maine cu o idee salvatoare, pe care sa o si punem in practica.

Incepand de astazi intra in mers aparent retrograd planeta Mercur. Urmeaza o perioada de aproximativ trei saptamani in care Mercur ne va ajuta pe fiecare sa descoperim eroarea de gandire, abordarea gresita in modul de comunicare precum si deciziile nepotrivite pe care le-am luat, in legatura cu zona de pe harta natala a fiecaruia pe care o tranziteaza in aceasta perioada.
Acest parcurs al lui Mercur ne va ajuta, (sau ne va forta, daca ne luptam cu influentele astrale) sa schimbam niste repere in sistemul propriu de gandire. Depasim limitele existente acum, stabilim noi criterii de analiza si putem intelege rolul mentalitatii in raport cu drumul ales in viata, al adaptarii si armonizarii gandirii cu mersul firesc al lucrurilor.

Ar fi potrivit sa nu pornim initiative noi in aceasta perioada, sa nu semnam acte importante, generatoare de efecte in plan financiar, mai ales contracte. In schimb putem regandi strategiile de actiune, reorganiza activitati si actiuni, mai ales comerciale sau cu impact in plan comercial.

Zilele acestea cei doi benefici ai sistemului solar, Venus si Jupiter, se intalnesc in semnul Taurului. In fiecare seara ne putem bucura de spectacolul pe care ni-l ofera aceasta intalnire astrala, daca avem cerul senin, si daca a-ti urmarit fenomenul, a-ti putut observa apropierea celor doua planete – ganditi-va ca Jupiter este cea mai mare planeta a sistemului solar si ca se afla la jumatatea razei acestuia.

Acest eveniment astronomic are si simbolismul sau astrologic. Din punct de vedere energetic, beneficiem acum de un impuls extrem de favorabil, in acel domeniu din viata noastra peste care se suprapune aceasta minunata conjunctie pe harta natala a fiecaruia deoarece, se intalneste sansa mica (Venus) cu sansa mare (Jupiter) intr-un semn al concretului, al stabilitatii, al fortei.

Conjunctia se formeaza miercuri, dar lucrurile se potrivesc si pana atunci si dupa, in functie de harta natala a fiecaruia. Sunt cateva zile favorabile asocierilor, de afaceri mai ales, eventual cu persoane de sex opus, se pot produce intalniri benefice, poate chiar providentiale, putem culege niste rezultate frumoase, eventual prestigiu social sau popularitate.

Perechea Venus-Jupiter, formeaza aspecte stimulative si cu Pluton si Marte. Planul sentimental este in egala masura stimulat si provocat. Primim puterea interioara si sustinerea si, in egala masura ni se va cere sa o si manifestam atat in interior, in relatia cu noi insine, precum si in jurul nostru.

Avem nevoie de acest ajutor astral pentru ca este posibil sa fim provocati, este posibila scaparea de sub control a energiilor fizice care ar putea conduce la impulsivitate, agresivitate si chiar la accese de violenta;  respingerea provocarilor ar accentua si mai mult agitatia interioara si exterioara.
Sa recunoastem aceste situatii si sa manifestam rabdare, compasiune, devotament.

Contextul astral ne stimuleaza inteligenta, ambitia si forta creatoare. Putem depasi obstacole si chiar putem obtine succesul, dar este necesara clarificarea motivatiei, a scopului si a contextului actiunii, precum si folosirea inteleapta a instrumentelor disponibile. Avem entuziasm, optimism, simt al organizarii, spirit de aventura, sansa, expansiunea aduce o conjunctura favorabila, eventual o sansa financiara, ce trebuie folosita cu calm si detasare.

Toata aceasta forfota mentala si sentimentala se produce pe fondul  trigonului Jupiter – Pluton, care ne-a testat si anul trecut si care, se reface la grad perfect marti, 13 martie. Aceasta colaborare astrala ne-a reactivat deja nevoia de a gasi sensul existentei, o dorinta mai puternica de spiritualitate si reinnoire afectiva, dar in termeni mult mai pragmatici decat a facut-o anul trecut, cand ne-a stimulat sa ne dezvoltam, mai intai, o noua viziune in legatura cu toate aceste lucruri.
Suntem intr-un proces continuu de regenerare spirituala, si acum putem genera, constient,  efecte concrete in realitatea noastra proprie. Insa, se poate manifesta respingerea sansei, a credintei precum si a legilor, razvratirea impotriva sortii, chiar instabilitatea psihica, iar acest aspect astral ne antreneaza vointa si ambitia de a reusi, pentru fiecare dintre noi acolo unde ne tranziteaza harta natala.

Miercuri este o zi deosebita, pe care o putem percepe prin constrangeri  neobisnuite, sau prin sanse la fel de neobisnuite, in functie de deschiderea fiecaruia catre oferta pe care o aduce programul propriu de viata. Multe din aspectele astrale ale saptamanii se produc la grad perfect si sunt implicate semnele de pamant, care, ne sugereaza legatura cu planeta, dar si cu aspectul pragmatic, concret al vietii noastre, cu implicarea efectiva si voluntara in cursul firesc al evenimentelor.

Joi se produce al doilea patrar din ciclul fazelor lunii. Tensiunea creste, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese la suprafata prin diferite situatii cu care ne confruntam. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, trebuie schimbat. Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii pentru a indrepta lucrurile in ciclul lunar urmator.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: