Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 3 octombrie 2012

Ce facem astazi ? 3 - 7 octombrie 2012






   Intram sau nu intram in hora energetica ?

Pana duminica 7 octombrie, cele trei planete personale Mercur, Venus si Marte isi schimba regimul vibrational, alaturi de “profesorul”, “ghidul” si/sau “indrumatorul” zodiacului, Saturn, pe fondul intrarii in miscare aparent retrograda a planetei Jupiter.

Parca am trai “Invierea” de la sarbatorile de Paste – primim hainute noi si … ne trezim la viata.
Pentru ca toate aceste schimbari (ajustari) energetice ne impamanteaza si ne aduc imaginea propriei realitati chiar in fata ochilor, astfel incat nu mai putem spune ca nu vedem ceea ce avem de vazut, fiecare.

Prima care intra in hora este planeta Venus care intra miercuri 3 octombrie in semnul Fecioarei si ne stabilizeaza sentimental  – afectiv prin colaborarea cu Saturn si ne ajuta sa ne asumam, cu incredere si curaj, noi responsabilitati sau, pe cele pe care inca nu am avut puterea de a ni le asuma. Viata sociala si afacerile ar putea primi un sprijin concret.

In acelasi timp, ne aflam intre cele doua influente ale celor doua octave ale iubirii – Venus si Neptun (care se afla in mers aparent retrograd). Cumva, gasim echilibrul intre iubirea directionata si “iubirea pur si simplu”.
Este posibil, daca suntem pregatiti, sa traim anumite stari interioare care, sa ne  conduca catre recunoasterea si valorificarea iubirii de sine, prin redistribuire catre exterior, pe orice directie.
Este posibil sa depasim situatii care ne provoaca sa avem mai mult curaj pentru a ne manifesta sentimentele si mai multa toleranta pentru a accepta libertatea de exprimare sentimental-afectiva a celorlalti.

Vineri 5 octombrie, planetele Mercur si Saturn in conjunctie intra in semnul Scorpionului.
Aceasta colaborare astrala ar trebui sa ne reactiveze o anume profunzime a gandirii care, cu maturitate, sa ne ajute in reevaluarea principiilor de viata.
In acelasi timp, regasim o mare stapanire de sine, care ne este de mare folos, pentru ca unii dintre noi ar putea depasi acum situatii de viata ce au ca scop testarea rezistentei psihice.
Dar, sa ne reamintim ca totul se deruleaza cu scopul de a ne regasi punctul interior de echilibru.

Tranzitul lui Saturn prin semnul Scorpionului ne va ajuta in urmatorii doi ani sa ne reconsideram sistemul de valori, la nivel individual dar si de grup (comunitate).
Ne asumam noi criterii, precum si un nou inteles al responsabilitatii fata de tot ce inseamna valoare.
Dezvoltam calmul, flexibilitatea, depasind orice situatie cu maximum de eficacitate.
Devenim constienti de importanta motivatiei in orice proces de creatie.

Duminica 7 octombrie, planeta Marte intra in semnul Sagetatorului si, construieste o cuadratura cu planeta Neptun (aflata in mers aparent retrograd). Avem energia si entuziasmul de a face tot ceea ce avem de facut, dar in acelasi timp, experientele de viata ne ajuta sa devenim mai constienti de propriile impulsuri; vedem acum mai clar modul in care traim emotiile si intelegem cum sa le transformam, constructiv, daca alegem asta.

Toate acestea vor determina pana la urma, realizarea, in fiecare dintre noi, a schimbarii necesare,  pentru depasirea si invatarea lectiei de viata pe care ne-o propune opozitia Venus-Neptun retrograd. Si vom trai un proces de vindecare emotionala, tocmai prin responsabilizarea gandirii si atitudinii, prin manifestarea tolerantei si prin iertare.

Iar Jupiter, prin mersul sau aparent retrograd, ne arata foarte limpede, daca si unde ne-am abatut de la calea potrivita si cum anume sa ne reorientam pe drum.  Influenta sa energetica genereaza conflictul interior necesar pentru a redescoperi directia aleasa. Astfel se produce fie extinderea viziunii asupra vietii fie, blocarea in fata limitelor gandirii.

O astfel de transformare se poate face cu zambetul pe fata, dar si cu zbuciumul interior necesar pentru a zgudui toate barierele de orice tip si sub orice forma. Unii dintre noi se vor bucura de experienta acestui carusel energetic chiar in timpul trairii acestor influente astrale. Altii vor zambi plangand, sau se vor bucura dupa depsireaa experientelor. Este posibil insa ca unii sa nu vada nicaieri bucuria.
Nu este usor, dar poate fi foarte simplu.
Sa ascultam mesajul sufletului, sa urmam indemnul inimii si sa sa facem pasul inainte.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: