Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 21 octombrie 2012

Ce facem astazi ? - Cum lucram cu fazele Lunii ? 22 - 28 octombrie 2012





Urmarim derularea ciclului curent al fazelor Lunii.

Suntem in faza de crestere a Lunii - care a inceput la Luna Noua in semnul Balantei, pe 15 octombrie 2012.
Pentru cei care incearca sa lucreze cu energia fazlor Lunii, maine, luni 22 octombrie, ne confruntam cu primul patrar (cuadratura Soare – Luna).
Este o zi in care pot sa apara dificultatile necesare pentru a ne atrage atentia asupra a ceea ce avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit. Tensiunea care se poate manifesta in ziua patrarului, are rolul de a ne orienta catre ceea ce nu merge conform planului, tocmai pentru a ne reorganiza din mers.

In continuare, intreaga saptamana se afla mai ales sub influenta energetica a Soarelui, care intra in semnul Scorpionului marti 23 octombrie si care prin aspectele pe care le construieste (cu platele Neptun si Saturn) ne pregateste pentru niste schimbari subtile. Ne reactiveaza mai intai imaginatia si creativitatea, pentru a ne oferi apoi oportunitatea depasirii unui test de maturitate.

Este posibil sa depasim situatii care, cumva ne vor ajuta sa ne debarasam de anumite atitudini ce ne blocheaza mersul inainte. Ne putem lupta cu morile de vant sau, putem intelege rostul experientelor respective si astfel, capatand un plus de intelepciune, sa depasim o etapa de calire fizica si psihica.
Este important sa ne raportam la echipa suflet-personalitate si, daca se poate, sa lasam sufletul sa ne arate drumul si pasii care sunt de facut, acum.

Avem un ajutor valoros in colaborarea celor doua planete personale Mercur si Venus, a caror influenta energetica sprijina luarea deciziilor, comunicarea si interactiunea sociala in general.

Este un timp potrivit pentru a ne dezvolta pe noi insine, pentru a ne intregi imaginea publica si pentru a dezvolta relatii cu acei oameni cu care avem de “construit” impreuna.
Dar, este important sa folosim energia fizica in modul potrivit, sa respectam planul (strategia) cu rabdare, pentru a valorifica oportunitatile pe care ni le ofera contextul astral. Altfel, ajutorul se poate manifesta sub forma diminuarii energiei, tocmai pentru a avea ragazul sa observam ce este de vazut si sa facem ce este de facut.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: