Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 8 iulie 2013

Ce facem astazi ? 8 –12 iulie 2013 - Conjunctia Jupiter - Lilith.





Incepem o saptamana care ne aduce repere importante pentru procesul nostru evolutiv.
Ne intalnim cu doua evenimente astrale catre care privim cu nerabdare de ceva vreme, catre unul cu mari semne de intrebare in suflet – conjunctia Jupiter – Lilith din semnul Racului – si un altul catre care privim cu mare incredere si recunostinta (ar fi potrivit) – reluarea mersului direct al planetei Saturn, in tranzitul sau prin semnul Scorpionului.

    Conjunctia  Jupiter-Lilith functioneaza deja inca inainte de a intra planeta Jupiter in semnul Racului, am primit si influenta compusa a celor doua semne zodiacale. Dar acum, se va forma la grad perfect vineri 12 iulie si noi depasim testul cu care negociem de ceva timp, un test al increderii in sine, al recunoasterii adevaratului crez interior care ne conduce in viata si care, compenseaza orice lipsa aparenta de protectie si de securitate.

Poate fi un moment de regrupare catre adevaratul centru de greutate al fiintei noastre, recunoscut si acceptat de catre omul care suntem acum. Poate fi un moment de reconciliere intre om si sufletul omului, intre personalitatea omului si constiinta sa. Se manifesta la nivel individual pentru fiecare dintre noi acolo unde se suprapune pe harta natala gradul 4 Rac, dar si la nivel de grup, comunitate. Acolo primim darul necesar acum, daca ne desprindem de tiparul care ne-ar incurca sa folosim darul.

Influentele planetei Jupiter aduc un potential extraordinar prin colaborarea cu perechea Saturn-Neptun care se perfecteaza saptamana viitoare, dar, noi primim si folosim acest potential in masura in care ne-am eliberat de orice forma de balast energetic (mental si emotional-afectiv) si in masura in care realizam aceasta eliberare cu toata convingerea, astfel incat sa vedem si efectele palpabile, in experientele noastre de viata.
Daca ne impotrivim acestor operatiuni de eliberare a constructiei noastre energetice, perechea Jupiter-Lilith este nevoita sa forteze procesul de preluare a potentialului si ne ofera situatii prin care ne provoaca sa vedem si sa intelegem mai mult si, prin care Universul incearca sa ne convinga ca varianta lui este cea mai buna.

Ca intotdeauna, cerul ne ofera si extemporalul dar si bibliografia, lectia precum si sprijinul pentru a o depasi cu maximum de profit.
Astfel ca, mai intai ne bucuram de Luna Noua in semnul Racului care, aduce si sustine un potential de deschidere catre lume si, de a percepe lumea, altfel, la nivelul micii si marii familii de care am ales sa apartinem fiecare. Realizam o deschidere a viziunii care ne poate fi de mare folos in testul jupiterian.

Si, ne bucuram si de reluarea mersului direct al planetei Saturn, pe care o simtim ca pe o mare eliberare din stransoarea unor constrangeri cu care ne-am confruntat in perioada de retrogradare, din luna februarie si pana acum.
Prin urmare, asa cum stim deja, influenetele astrale ne provoaca si ne testeaza, dupa ce mai intai (si simultan) ne antreneaza, ne intaresc pentru a fi pregatiti sa alegem intotdeauna vrianta optima fiecaruia dintre noi.

   
   Va invitam sa cititi analiza saptamanii,
  in articolul preluat de Revista Avantaje.

Am intrat in faza de crestere a Lunii 
si raman valabile in continuare,
recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: