Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 13 iulie 2013

Ce facem astazi ? 13 iulie - Marte in semnul Racului.








Astazi 13 iulie 2013, planeta Marte a intrat in semnul Racului, pe care il va tranzita pana pe 28 august.

Schimbarea regimului vibrational al planetei Marte s-a realizat pe pe fondul conjunctiei pe care o construieste cu Lilith si cu Jupiter, participand la constructia piramidala de pe semnele de apa (Saturn-Neptun-Jupiter).


Energia planetei Marte preia caracteristicile zodiei tranzitate si ne stimuleaza senzitivitatea, instinctul, imaginatia; ne ajuta sa devenim mai intelegatori, sa avem o atitudine mai protectoare dar si schimbatoare in acelai timp. Dorintele devin mai puternice, ne vom lupta cu tenacitate pentru a le implini dar, este posibil sa simtim o oarecare deruta, lipsa unei directii clare pe care sa actionam.

Este important sa ne mobilizam in momentele in care ne tenteaza ideea abandonului.

Energia noastra se manifesta mai subtil si se orienteaza mai ales spre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi “acasa” si/sau “radacini”. Vom avea, pe parcursul acestui tranzit, dorinta, dar si inspiratia si forta, de a construi sau de a repara casa, de a realiza intr-un mod eficace armonizarea confortului casnic si personal.


In mod particular, planeta Marte dinamizeaza acum zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Racului. In acel sector de viata, actiunile noastre vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal. Putem actiona indirect, mai subtil, dar este importanta focalizarea intentiei. Se poate manifesta dispersia efortului precum si a resurselor.


In contextul astral actual, actiunea planetei Marte sustine procesul complex de transformare prin care trecem cu totii si fiecare in parte. Suma influentelor astrale ne-a stimulat intuitia si imaginatia pe care le putem folosi cu succes in aspectele practice ale vietii precum si, nevoia de libertate si dorinta de schimbare, de revolutie personala, de obtinere a unei stari de implinire si satisfactie.


Dar in acelasi timp, se amplifica nerabdarea si se accentueaza ideea de conflict.

Marte construieste tripla conjunctie cu Jupiter si Lilith, astfel ca este posibil sa traim o stare de lupta interioara, cu propriile temeri si mai ales nemultumiri. Si daca ne lasam atrasi in aceasta stare, este posibil sa o directionam apoi si in exterior, generand confruntari si eventual accidente.

Este important sa recunoastem ce nu ne mai multumeste, ce nu ne mai place si ce nu ne mai reprezinta, dar, sa facem asta in sensul de a renunta la tot ce ce nu ne ajuta si de a schimba ceea ce nu functioneaza bine.


Cei care interactioneaza constient cu planul energetic si au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi aceasta perioada pentru a se restructura interior mai usor si cu mai mult spor. Ideea de “acasa” si de “radacini” poate fi particularizata pe sinele propriu.

Ar fi potrivit sa ne supunem unei autoanalize care, pe fondul  general de schimbare, reinnoire si regenerare, sa limpezeasca nevoia interioara de a gasi sensul experientelor de viata pe care le traim. Pentru ca viata ne testeaza acum limitele pe care tot noi le-am prestabilit, in baza unor repere si criterii care nu mai corespund noilor cerinte ale sufletului nostru. Putem acum sa depasim aceste limite si sa intelegem ca de fapt, ele nici nu exista decat in mintea noastra.

Putem acum sa percepem noul inteles al lui “acasa” ca fiind inlauntrul unde ne simtim bine cu noi insine, precum si noul concept de “familie” extinsa, intr-un sistem nou de conexiune cu ceilalti, intr-o lume noua pe care o construim deja.


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)

Spor si succes !

Niciun comentariu: