Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 25 iulie 2013

Intre piramide – un mesaj pentru ACUM

In zilele urmatoare se va forma o noua configuratie astrala, piramida pe semne de pamant de aceasta data, intre planetele Pluton (Capricorn), Venus (Fecioara) si Luna (Taur).  Trigonul Venus -Pluton deja functioneaza, simultan cu colaborarile astrale ale planetei Venus care se formeaza vineri, cu Neptun (opozitie) si cu Saturn (sextil).

Primim aceasta influenta astrala pe fondul influentelor transmise de piramida pe semne de apa (Jupiter-Saturn-Neptun). Am mai analizat influenta compusa a celor doua formatiuni astrale care contureaza o stea (analiza aici).

Dar, revenim asupra acestui moment, incercand sa subliniem aspectul evolutiv al interactiunilor energetice.

Fiecare dintre noi traieste mai multe momente in viata in care ni se cere sa ne perfectionam conexiunea cu sursa divina. Noi facem acest lucru, in mod curent, in functie de etapele de dezvoltare pe care le parcurgem si in functie de alegerile noastre.

Este posibil sa ne aflam intr-un astfel de moment – o perioada care a inceput inca de anul trecut si care acum a ajuns pe un maxim de influenta energetica. Luna Plina din 22 iulie a amplificat potentialul generat de piramida pe semne de apa, si acum, piramida pe semne de pamant aduce un impuls pentru translarea acestui potential in realitatea noastra, a fiecaruia dupa cum traim aceste vremuri.

Cumva, cele doua piramide ne atrag in cursa, si inchid circuitul, astfel ca devine important sa ne mentinem pe traseu.

Indiferent de profesia pe care o avem si indiferent de ce  altceva facem, evolutia presupune o dezvoltare continua a conexiunii cu planul divin si, de la un moment dat, devine importanta dezvoltarea constienta a acestei conexiuni. Adica se cere sa avem o preocupare constienta in acest sens.
Indiferent de cum vedem sau  intelegem, fiecare dintre noi, planul divin.

Sigur ca fiecaruia i se cere asta, acesta ar fi de fapt telul nostru ca oameni traind aici, pe planeta Pamant, dar, in functie de drumul ales si de sarcinile fiecaruia, sunt momente in care planul divin nu ne mai permite sa megem mai departe fara sa facem ceea ce avem de facut, tocmai ca sa nu irosim nici instrumentele si nici oportunitatile.

Toata teoria, pe care noi o stim deja, ne poate ajuta doar sa parcurgem drumul pana la sursa divina.
Cand ajungem acolo teoria dispare.
Ramanem doar noi si sursa, cum s-ar spune fata in fata, dar de fapt se realizeaza contopirea, este momentul in care suntem ceea ce se numete “UNUL  SUNTEM  TOTI  SI  TOTI  SUNTEM  UNUL”. Dar asta este doar o expresie, sunt cuvinte de care omul are nevoie ca sa explice ceea ce spune el, ca stie.

Important este ce simte omul in acest moment.
Simti ca te umpli, simti ca ti-e drag de toti si toate, simti caldura si iti dau lacrimile.
Daca ai simtit asta deja cel putin o data, inseamna ca stii drumul si ceea ce ti se cere acum este sa iti reamintesti si sa parcurgi din nou acest drum, dar pe alt arc al spiralei si, sa realizezi aceeasi conexiune la alt nivel, nivel care iti ofera alte posibilitati de manifestare.

De fapt tot traseul pe care il parcurgi pana la sursa, este drumul catre tine , locul in care lasi sursa sa se manifeste. Sau locul in care recunosti manifestarea sursei divine – revenim asupra urmatoarei idei : asa cum percepe fiecare aceasta sursa.
Este important si, ar fi potrivit :
(1) sa-ti perfectionezi mereu conexiunea cu sursa divina si
(2) sa iubesti pur si simplu “totul si orice”.
Daca realizezi punctul (1) atunci punctul (2) se manifesta de la sine.

Perfectionarea conexiunii cu sursa divina o facem ridicandu-ne vibratia – daca acceptam faptul ca suntem energie. Si acest lucru il putem face foarte usor admirand frumosul, admirand natura - prin pretuire si iubire.
Acest tip de exercitiu ne ajuta sa ne extindem constient capacitatea de perceptie si de accesare a planului divin si, astfel, crestem capacitatea proprie de realizare a materializarii.

Este important sa “stim” si sa “simtim” ca suntem conectati, indiferent de modul in care realizam asta, poate ca deja ai o cale si o folosesti, dar in acelasi timp, se poate sa ti se ceara altceva, sau alt fel de conexiune, sau pur si simplu o conexiune la alt nivel.
Eu am trecut prin multe moduri de realizare a conexiunii, si am inteles ca pentru fiecare etapa din viata avem nevoie de conexiuni diferite, pentru ca nivelul si cantitatea de informatie difera in functie de programul in derulare. Si, exista momente de granita intre etapele de evolutie, cand fara o perfectionare a acestei conexiuni nu reusim sa construim experiente de viata care sa ne implineasca.
Evident, ideal ar fi sa fim pe conexiune totala (intreaga si complet functionala) permanent, dar, oameni fiind, avem fiecare un nivel minim de realizare a acestei conexiuni, in baza caruia “functionam” fara sa ne afectam programul de viata.

Acum, este posibil sa fim in faza in care, noua, fiecaruia si tuturor, ni se cere sa ne up-gradam acest minim. Constructia noastra energetica a absorbit programe mai performate pentru derularea acestui proces minunat  - viata noastra - si, incepem sa le folosim, dar pe un nivel mai inalt de constienta.

Ar fi potrivit sa ne observam, continuu, pe noi insine in manifestare, sa urmarim conexiunea cu lumea dar si cu sufletul nostru si, sa urmarim ce se intampla cu perceptiile noastre si cu viziunea noastra asupra vietii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: