Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 10 noiembrie 2013

Ce facem astazi ? 11-15 noiembrie 2013





Planeta Mercur - octombrie 2013

   Luna noiembrie poate fi privita ca pe o perioada potrivita pentru modelarea orgoliului.
Am avut parte de o Luna Noua in semnul Scorpionului, (3 noiembrie) cu un mesaj accentuat care ne invita la a sonda foarte profund in interiorul nostru.

Cand facem asta, inevitabil ne intalnim cu orgoliul – al nostru dar si al celorlalti, care incearca si ei sa-si inteleaga mai bine trairile.

Acest proces de introspectie, mai ales in aceasta perioada, ne poate ajuta sa vedem mai clar acele atitudini care ne abat de la valorificarea potentialului – personal precum si al momentului.
Este important insa ca dupa ce recunosatem aceste tendinte, sa le si transformam.

Aici intervine interactiunea cu orgoliul – sa acceptam ca ne-ar fi mai bine altfel, fiind altfel, reactionand altfel, interactionand altfel. Deci … sa gandim altfel si sa folosim aceste instrumente – gandul si gandirea – altfel, intr-un anumit sector de viata sau pe o anumita directie de actiune, dupa cum se potriveste procesul schimbarii in viata fiecaruia dintre noi.

Saptamana trecuta am avut posibilitatea sa ne privim cu obiectivitate.
Astrele ne-au sustinut pentru a ne observa si pentru a ne intelege si, putem relua procesul acesta, care de fapt ar fi potrivit sa fie un proces continuu, cu derulare permanenta.

In saptamana urmatoare putem extinde foarte mult “intelesul” dobandit.

Chiar de la inceputul saptamanii traim intr-un flux energetic care ne poarta de la inspiratie, prin perceptia constienta, catre intelegerea (constientizarea) unui sens – fie ca e vorba de sensul unei situatii, al unei experiente sau al vietii in ansamblul ei. In continuare viziunea noastra se largeste si mai mult, daca acceptam ca fiind posibile si adevaruri pe care inca nu le intelegem.

Cei care lucreaza constient cu planurile energetice pot dezvolta o conexiune mai buna cu ghizii lor spirituali. Este posibila receptarea mult mai clara a mesajului interior precum si intelegerea mult mai profunda a acestuia.

Daca ne propunem asta, atunci, practic noi generam acele momente de inspiratie, cand “ne pica fisa”.
Astfel, aducem in planul constient cele mai bune solutii,  in masura in care renuntam la “controlul de situatie”, la un tipar de gandire sau la un tipar comportamental, atunci cand de fapt renuntam la asteptarile noastre.
Pentru ca aceste asteptari se raporteaza la cele stiute, intelese si alese – si toate acestea sunt limitate de puterea noastra de intelegere si de capacitatea de a ne asuma efortul si/sau decizia necesara.

In momentul in care renuntam la asteptarile noastre, practic limitarile nu mai au un rol functional, nu mai au obiectul actiunii si … dispar. Abia acum inspiratia (intuitia) functioneaza la nivelul optim (pentru fiecare) si aduce in planul constient informatia necesara atunci si acolo.



   Va invitam sa cititi analiza saptamanii, in articolul preluat de Revista Avantaje.
Suntem in cea de a doua saptamana a ciclului lunar curent, in faza de crestere a Lunii, pana duminica 17 noiembrie cand se va forma faza de Luna Plina, la gradul 25 in semnul Taurului, ora Romaniei 17:16.
 
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.


Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: