Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 13 noiembrie 2013

Despre astrologie - cu participantii la simpozionul Ritmuri Astrale, septembrie 2013.Ionut Hristescu

  1. Ce v-a atras la astrologie și cum considerați că ne poate ajuta?
Îmi plac poveștile; una din cele mai frumoase povești citite a fost « Legendele Olimpului », de Al. Mitru. Ei bine, legătura dintre planete și zei este ceea ce m-a fascinat. E plăcut să știi că ai la dispoziție, în harta natală, vreo zece zei care lucrează pentru tine, nu ?
Apoi, tehnic, mișcarea planetelor reprezintă niște repere fixe, obiective, în viața noastră plină de subiectivism. Fie că-ți place brânza ori fasolea, sau ești sau nu de acord cu proiectul Roșia Montana, Mercur tot la 11 grade Balanță este, pentru toată lumea, nu ? Astfel, astrologia poate face ordine, poate da acele confirmări de care avem nevoie pentru a ne centra pe lucrurile cu adevărat importante în viață, cele care ne împlinesc, care ne fac să zicem, la sfârșitul zilei «uau, ce fain ! acum chiar că îmi merit berea !»

  1. Care a fost cea mai mare satisfacție obținută în urma consultațiilor? Ați avut consultații în urma cărora ați schimbat vieți?
Satisfacție ? Atunci când cel de lângă mine sesizează câte lucruri frumoase (și neexploatate) zac în el. Când spune  «da, frate, simțeam și eu chestia asta, dar n-aveam curajul ; acum, dacă spui și tu... »
Astrologul doar confirmă, el nu dă soluții și nu schimbă vieți. Viața și-o schimbă fiecare ; în fond, de unde să știu eu că, de fapt, saltul calitativ pe care omul de lângă mine îl face nu a fost un punct firesc în evoluția sa ?
Îmi place să gândesc că eu fac parte din destinul celui cu care stau de vorbă, sunt un reper firesc în excursia sa prin această viață. Nu cred că schimb destine, ci că cel care deja a hotărât să o facă, apare să ceară o confirmare. Și eu i-o dau ...

  1. Care este percepția publicului larg despre astrologie?
Proastă. Sincer și fără fals marketing. Deși sunt enorm de mulți interesați de astrologie, o gălăgie de oameni care citesc acele monstruozități de horoscoape zilnice, informația reală despre ce este astrologia și cu ce se papă ea este aproape nulă. Toți cred, fără excepție (și vorbesc acum despre oameni educați, prieteni, colegi etc.) că dacă mă uit în harta cuiva, îi voi spune viitorul și-atât. Sau îi voi ghici cum s-a certat el cu mama sau cu nevasta pe borcanul cu zacuscă.

  1. Cum poate fi potențată imaginea astrologiei ?
Imaginea se potențează în continuu prin evenimente gen Iași - Ritmuri Astrale, Craiova - Astrofestival, București - Congresele AAR, etc. Prin cursuri, seminarii, prin contactul controlat, de calitate, cu publicul. Prin evitarea promiscuului și a publicității cu orice preț.
Sunt foarte mulți astrologi care încă mai acceptă să dea un interviu de o oră în fața camerei, și apoi să apară 30 de secunde pe sticlă. Sau să participe la emisiuni în care ei vorbesc două minute, iar în rest doi deștepți care n-au pus mâna în viața lor pe o carte de astrologie, își dau cu părerea și murdăresc cu zgomot această știință fantastică.
Dar se poate, și continuăm. Iar lucrurile se vor schimba.

Ionut Hristescu, Sep 2013
Mulţumim şi vă mai aşteptăm la Iaşi.

Niciun comentariu: