Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 25 noiembrie 2013

Grupul de lucru cu influentele astrale


Te invitam in grupul nostru de lucru cu influentele astrale.

Ne propunem sa lucram constient, cu energia influentelor astrale, pentru a dezvolta o anumita atitudine, un anumit mod de lucru al omului cu sine, precum si un anumit mod de interactiune cu cei din jur.

Astfel incercam sa construim experientele de viata in forma lor optima fiecarui moment, fiecare nativ raportandu-se la problemele cu care se confrunta.

Altfel spus iti adresam indemnul  :    FOLOSEŞTE  VIAŢA.

Interactiunea constienta cu fluxurile astrale presupune a observa curgerea energiilor si a  le gestiona astfel incat sa generam un anume rezultat. Acest lucru se poate face prin focalizarea atentiei si dirijarea energiei, cunoscand natura influentelor energetice si adaptandu-ne intentiile la fluxul sincronicitatilor.

Construim acum acest grup de “lucru cu  sine”, pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea fiecaruia, in cadrul caruia ne propunem sa folosim un buletin energetic  transpus in mod de lucru adaptabil experientelor de viata personale.

Membrii grupului de lucru vor primi saptamanal o prezentare a influentelor astrale,  insotita de indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor.

De asemenea vor fi transmise  instructiuni de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi influentele energetice ale perioadei respective, constient, in derularea experientelor de viata.

Membrii grupului de lucru vor putea participa la conferinte bilunare in formatul “intrebari si raspunsuri” in cadrul carora vor putea pune/transmite intrebari legate de modul de lucru, de influentele perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup.

Conferintele vor fi arhivate pe acest site iar membrii grupului de lucru vor avea acces la aceasta arhiva.

Membrii grupului de lucru pot adresa in cadrul sectiunii FORUM de pe acest site, intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru, la care voi raspunde zilnic .

Pot interveni cu raspunsuri la intrebari si ceilalti membrii ai grupului. Aceste raspunsuri vor fi initial moderate, pentru a evita eventualele abordari nepotrivite ale problemelor sau ale membrilor grupului.
FORUMUL  va fi accesibil doar membrilor grupului.

Membrii grupului de lucru vor avea o reducere de 15% la orice comanda pe care o vor face in perioada de timp in care fac parte din grup.

Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de o luna calendaristica pentru suma de 17 lei.

Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, pe baza de programare.
Daca vei dori sa parasesti grupul de lucru, aceasta va fi posibil incepand cu luna urmatoare celei in care vei face solicitarea si vei primi inapoi suma de bani aferenta perioadei respective, la care ai renuntat.

Cei care nu aleg varianta de plata on-line sunt rugati sa ne transmita solicitarea lor la adresa contact@astromercur.ro  si vor primi prin e-mail detalile necesare pentru efectuarea platii.

Te asteptam pe Astro Mercur ( www.astromercur.ro ) unde se pot gasi si alte detalii si unde se poate face inregistrarea pentru intrarea in grup.
Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: