Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 18 noiembrie 2013

Ce facem astazi ? 18-24 noiembrie 2013

Suntem la jumatatea ciclului lunar curent.
Traversam timpul Scorpionului pana pe 22 noiembrie – perioada din anul calendaristic in care Soarele tranziteaza acest semn zodiacal. Am avut Luna Noua pe 3 noiembrie, care s-a asezat in casa a VIII-a in tema lunatiei, la doua zile dupa formarea la grad perfect a cuadraturii Uranus-Pluton si acum faza de Luna Plina cu Luna in casa a XII-a astrologica, la gradul 25 in semnul Taurului.

Pare sa fie o luna intreaga de explorare interioara la mare adancime. Este posibil ca pana si cei care sunt mereu in forma si foarte activi sa fi avut momente de instrospectie prelungita.
Ne putem bucura in continuare de constientizari importante.
Dar, ar fi potrivit sa ne conturam in mod continuu realitatea.
Stabilindu-ne prioritatile ne vom focaliza constant atentia asupra scopului momentului si putem evita sau putem iesi mai repede din eventuale stari de confuzie.

Tocmai pentru ca am ajuns la anumite intelesuri in aceasta perioada de cautari interioare, urmeaza sa depasim si probele de incredere in dialogul interior.
Este posibil sa traversam situatii care sa ne incurajeze sa facem diferenta intre iluzii si visele noastre, intre incapatanarea mintii si puterea inimii.
Realizam astfel tocmai transformarea necesara pentru a ne sustine visele in continuare, care devin astfel scopuri, pe lista de prioritati.

Urmeaza a doua jumatate a ciclului lunar si cea mai importanta realizare (materializare, concretizare) ar putea fi chiar aceasta transformare, sau cel putin realizarea unei faze din acest proces de transformare, prin care reconciliem logica mintii cu cea a sufletului. Ambele ne sunt necesare, doar ca functioneaza diferit si separat iar noi invatam sa le folosim pe fiecare la momentul potrivit.

Va invitam sa cititi analiza saptamanii,
in articolul preluat de Revista Avantaje.
Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: