Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 18 martie 2020

Exercițiu - răspunsul potrivit.



Salutări tuturor,
Interesant exercițiu trăim. 
Teoretic astrologic, suntem acum la vremea primului sextil al ciclului Soare-Pluton, pe care l-am început în ianuarie. Conjuncția Saturn-Pluton s-a produs la pchet cu conjuncția Soare-Mercur și, am început astfel cinci cicluri planetare, simultan – cicluri care se derulează în ritmuri diferite. Până la echinocțiul de primăvară (20 martie) Soarele va construi și sextilul cu Saturn (19 martie), cu Saturn pe ultimele secunde ale Capricornului.
 
Timpul și energia sextilului unui ciclu planetar dezvăluie posibilitățile cu care putem lucra în tematica ciclului respectiv. Omulețul vede, chiar dacă nu înțelege întotdeauna, ce și cum poate face în exercițiul dezvoltat de ciclul planetar.
 
Cu energia conjuncției Saturn–Pluton trecem într-o nouă etapă a procesului de evoluție, pe următorul nivel de abordare a experienței vieții. Acest exercițiu presupune o nouă raportare la sine, la ceilalți și la experiența colectivă, planetară. Responsabilizare pe alt nivel de conștientă. Și, exercițiul ține mai mult de ceea ce nu se vede (nu ni se arată), decât de ceea ce se vede.
Construind răspunsul potrivit în situație, gestionăm de fapt rădăcina lucrurilor, ceea ce nu ni se dezvăluie.
 
Avem dublă activare a subiectului cu care lucrăm în Capricorn – prin Marte care începe cicluri noi cu Jupiter, Pluton și Saturn, precum și prin Lună (18 martie), care activează și ea conjuncțiile pe care le face Marte.
 
Cu energia conjuncției Jupiter – Pluton realizăm renașterea spirituală, pentru a trăi în noua etapă (energie) a procesului de evoluție. Acesta ar fi exercițiul ajutător, cu care facem față lecției principale, de fapt.
Înțelegând schema largă de lucru, construim răspunsul potrivit și astfel, realizăm renașterea spirituală și, valorificăm șansa, potențialul disponibil.
 
Ce ar însemna răspunsul potrivit (reacția potrivită în situație)?
Devine important să înțelegem impactul pe care îl are acum, orice răspuns pe care îl oferim.
Impactul oricărei reacții este mult amplificat – acesta este aportul energiei de tip Jupiter, în schema de lucru. Este instrumentul care accentuează scopul exercițiului – responsabilizarea.
 
Suntem în energia echinocțiului de primăvară (20 martie).
Primim și absorbim energiile noi, pe care le vom integra până la solstițiul de vară.
Este important cu ce stare accesăm acest potențial.
 
Eu înțeleg că maximul manipulării, în toate sensurile și, deci, al intensității trăirilor, se va derula în zilele următoare, până la conjuncția Jupiter – Pluton (5 aprilie), după care se poate diminua. Poate că lucrurile se liniștesc până la pasul al doilea al conjuncției (29-30 iunie). Și poate se vor lămuri mai mult, până la pasul al treilea al conjuncției Jupiter-Pluton (12 noiembrie).
Este important cu ce și cu cine rezonati acum.
Vă îndemn să nu citiți sau să nu ascultați/ vizionați ceea ce nu vă cheamă.
Nu faceți asta din curiozitate.
Mutați atenția de pe foiala informațională din exterior, către mesajele interioare.
Folosiți gps-ul interior când vă întâlniți cu informația, precum și cu oamenii, online, așa cum îl folosiți deja în tot ce faceți – dacă faceți asta, sau, poate exersați acum. 
Observați și cântăriți fără implicare emoțională.
Judecata alimentează energetic subiectul judecății și, vă așează în rezonanță cu ceea ce judecați.
Folosiți energia voastră în liniște, pentru claritate, susținere, încredere și încurajare.



Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiți-vă că în puterea cu care vă manifestați există și puterea echipei voastre. Cereți ghidarea și, când o simțiți folosiți-o, pentru că s-a făcut un efort și s-au consumat resurse, pentru ca acea îndrumare să ajungă la voi.

 Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, la sală sau în varianta audio.
Următorul atelier va avea loc pe 24 martie 2020, online si, este dedicat ciclului Lunii Noi în Berbec.
Este disponibilă varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Pesti care a avut loc pe 20 februarie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Înscriere prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat cel puțin la un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio).

Și, vă invităm la ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care va avea loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.


Cadoul astrologic in timpul Peștilor. Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Peștilor (pană pe 24 martie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Pești, distribuit in Grupul Astro Mercur- grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu, lansat in decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de descreștere a Lunii, până la faza de Lună Nouă în Berbec, care se va forma pe 24 martie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: