Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 28 aprilie 2011

Restructurare afectiva : 21 aprilie -15 mai 2011


Planeta Venus
 De la intrarea planetei Venus in semnul Berbecului, pe 21 aprilie, a doua zi dupa intrarea Soarelui in semnul Taurului, aceasta ne-a oferit importante lectii sentimentale. Este posibil ca fiecare dintre noi sa se confrunte cu aspecte delicate in planul sentimentelor, mai mult sau mai putin accentuate in functie si de indiciile temei natale personale.

Influxurile astrale generate de planeta Venus in aceasta perioada, prin aspectele pe care le formeaza in tranzitul sau prin zodia Berbec, ne pot amplifica entuziasmul emotional pana la impulsivitate. Este posibil sa se manifeste o instabilitate a emotiilor si sentimentelor iar exprimarea acestora poate deveni agresiva, indiferent de natura lor.

Pur si simplu ne confruntam cu o anume competitivitate in gestionarea si manifestarea afectiunii, care poate genera gesturi demonstrative, urmate de o retragere in propria “cochilie” la o oarecare distanta de restul lumii.

Tema de reconstructie in plan relational, propusa de Saturn, poate atinge un maxim de manifestare in aceste zile cand, viata ne poate plasa in situatii care sa ne ajute sa redescoperim schimbarea de care avem nevoie fiecare - fie ca  vrem sau nu vrem, pricepem sau nu pricepem.

Perioada care urmeaza este favorabila concluziilor, constientizarilor, intelegerii fazelor si ritmului de evolutie al lucrurilor, aflandu-ne in ultimele zile ale fazei de descrestere a lunii. Ar fi mai potrivit ca momentul “concretizarilor”, al luarii deciziilor si eventual al incheierilor de etape – daca sunt necesare – sa-l amanam pentru inceputul saptamanii viitoare, cand se va manifesta o tendinta catre stabilitate sentimental-afectiva .

Contextul astral ne ajuta insa si cu un flux favorabil al reinnoirii personale. Chiar daca emotivitatea poate fi destul de mare, avem si, putem regasi si folosi resursele potrivite pentru a realiza transformarea ceruta fiecaruia, de catre propriul proces evolutiv. Fie ca schimbam o situatie, fie ca schimbam doar modul in care o percepem, acesta va fi doar efectul, actiunea efectiva fiind de fapt, schimbarea atitudinii noastre, a modului in care intelegem manifestarea afectivitatii – cea proprie sau a celorlalti.

Provocarea lui Venus, pe fondul lectiei lui Saturn, continua cu o noua etapa. In functie de cum reusim sa ne pastram acum in echilibru si in armonie, vom putea pregati momentul de Luna Noua in Taur, care se va forma pe 3 mai 2011 si, de asemenea, vom putea valorifica mai mult si mai usor oportunitatile pe care tot Venus ni le va aduce impreuna cu Jupiter, peste doua saptamani cand vor colabora formand o conjunctie, oferindu-ne astfel rasplata pentru eforturile depuse deja, (dupa cum le-am facut fiecare dintre noi), in acel domeniu de viata unde se suprapune intalnirea celor doi benefici pe harta personala.

Spor si succes !

Niciun comentariu: