Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 27 aprilie 2011

Semnul Taurului


Constelatia Taurului

Incercam sa participam constient la “traficul cosmic energetic” si urmarim Soarele in procesul de schimbare a tonului vibrational la intrarea in semnul Taurului, al doilea semn al zodiacului.
Pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi interactionam cu influentele astrale, revenim asupra unor repere astronomice si astrologice despre constelatii si semne zodiacale.


Constelatia Taurului contine foarte multe stele fixe si este renumita prin faptul ca gazduieste faimoasa nebuloasa Pleiadele, cunoscuta si sub denumirea de “Closca cu pui”. Este una din cele 48 de constelatii originale transmise de Ptolemeu, printre cele mai mari constelatii ale emisferei nordice.

Intrarea Soarelui in semnul Taurului reprezinta momentul infloririi naturii, concentrarea energiei primaverii in darul pe care Pamantul il ofera vietii. 
Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului Zodiacal respectiv.
In intervalul de timp in care Soarele traverseaza semnul Taurului, se poate sa ne redescoperim nevoia de liniste interioara, dorinta de stabilitate si securitate emotionala, precum si capacitatea de a fi mai rabdatori si mai toleranti. 

Este posibil sa existe o predispozitie catre manifestarea sentimentelor, catre impartasirea afectiunii umane. De asemenea se poate accentua nevoia de confort material precum si tendinta catre excese, mai ales alimentare. Este perioada transformarii entuziasmului in forme concrete de acumulare.

Energia si atentia noastra se orienteaza catre ceea ce ne aduce stabilitate. Exista posibilitatea sa devenim mai puternici, mai determinati, dar si mai posesivi, mai lacomi, eventual dornici de a face achizitii la care ne-am tot gandit in ultimul timp, toate acestea in functie si de tranzitele personale ale fiecaruia dintre noi, raportate la harta natala a fiecaruia.

Oamenii vor simti in aceasta perioada accentuarea senzualitatii, si, uneori se poate manifesta gelozia, iar nevoia de siguranta in plan emotional poate conduce la reactii exagerate in relatiile interumane.

 Ar fi potrivit sa fim atenti la prorpia incapatanare, sa ne folosim intelept tenacitatea si dorinta de a concretiza planurile pe care le-am tot facut, in ultimul timp, precum si initiativele pe care ni le-a insuflat tranzitul Soarelui prin semnul Berbecului.

Cei care au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest interval de timp al tranzitului Soarelui prin semnul Taurului pentru a-si armoniza si mai mult planul emotional-afectiv. Acum, prin situatiile pe care le vom depasi, invatam ca inima noastra ne ofera solutia optima la orice problema si ne ajuta sa ne vindecam de orice forma de atasament si de control.Semnul Taurului este reprezentat de capul de taur, printr-un cerc deasupra caruia se afla o semiluna, simbolizand spiritul care sprijina sufletul deschis spre cer – un simbol emotional.

Pe astrograma, semnul Taurului ne arata domeniul unde nativul isi manifesta latura materialista, tenacitatea, aspectul practic al personalitatii sale.

In corelare cu corpul uman, semnul Taurului  guverneaza  zona gatului – vocea, limba, laringele, esofagul, ceafa.

Aceasta ar fi o nota generala a influentelor astrale la intrarea Soarelui pe segmentul Taurului.
In functie de programul propriu de viata si de obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem, alegem din tot ce ne ofera acest parcurs al Soarelui, acele unelte, resurse, cu care putem realiza ceea ce avem de rezolvat. Fara sa fim astrologi, dar descifrand misterul lumii in care traim si mai ales misterul “lumii” care suntem fiecare dintre noi, putem sa ne plasam in fluxul energetic la locul potrivit in fiecare moment potrivit pentru cel ce vom deveni.

Si nu uitati ca intotdeauna avem tot ce ne trebuie pentru a face tot ceea ce avem, fiecare, de facut.


Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: