Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 2 noiembrie 2011

Ce facem astazi ? 2 noiembrie 2011 – perechea Mercur-Venus intra in semnul Sagetatorului





   Astazi ne confruntam cu primul patrar din ciclul curent al fazelor Lunii; este posibil sa se simta o usoara tensiune, iar eventualele dificultati intalnite ne arata daca ceva nu merge conform planului gandit la faza de Luna Noua, precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit. Interior este posibil sa ne zbatem intre centrarea pe propriile nevoi si atentia acordata celorlalti.
 Aceasta lupta interioara se datoreaza si evolutiei provocatoare a perechii Mercur – Venus care se modifica odata cu intrarea celor doua planete in semnul Sagetatorului, astazi, pe 2 noiembrie. Chiar daca aspectele formate cu planetele Marte si Neptun ne pastreaza inca intr-o zona de conflict interior, impulsivitatea manifestarii exterioara se atenueaza  intr-o anumita masura.
Venus tranziteaza semnul Sagetatorului pana pe 26 noiembrie, cand va intra in Capricorn.
Mercur va intra in mers aparent retrograd pe 24 noiembrie si isi va relua mersul direct pe 14 decembrie.

Energiile celor doua planete Mercur  si  Venus preiau caracteristicile zodiei tranzitate astfel ca in perioada urmatoare  tendinta de interiorizare se transforma intr-o deschidere catre mediul inconjurator, in disponibilitatea catre sociabilitate si prietenie. Oamenii vor simti nevoia sa-si dezvaluie sentimentele; este posibil sa creasca interesul fata de morala traditionala, care pare sa ofere siguranta in parteneriate.

Optimismul si generozitatea se vor manifesta mai usor, mai liber, cu bunavointa si cu mai mult simt al umorului. Intuitia si imaginatia ne pot ajuta sa gasim solutiile potrivite.

Situatiile pe care le vom depasi ne vor solicita o clarificare (reevaluare) sentimentala precum si focalizarea atentiei pe scopul stabilit, iar lectiile de viata ne propun un mod de comunicare profund si responsabil, organizare, prudenta  si autodisciplina.

Contextul astral ne sprijina si prin colaborarea tandemului Mercur-Venus cu planeta Uranus; astfel este posibil ca in mod subtil sa se accentueze dorinta de schimbare si sa fim mai receptivi la ideile originale pe care le vom avea in zilele urmatoare. Este posibil ca procesul de gandire sa se deruleze mai rapid si sa se orienteze spre interese noi si oarecum neobisnuite.

Totul se deruleaza pe acelasi fond energetic care solicita si sustine schimbarea fundamentala.
Pana la urmatoarea faza de Luna Plina, traversam un culoar energetic in care ne refacem rezervele si ne incarcam la maximul propriei capacitati de asimilare. 
Mintea deschisa si inima usoara ne ajuta sa eliberam tot balastul de care nu mai avem nevoie. 
Sa recunoastem tot ce ne apasa – si influentele astrale ne ajuta prin experientele de viata pe care ni le ofera – pentru a elibera astfel toate reziduurile emotionale si pentru a face loc noilor energii, pe care ar fi sanatos sa le primim fara asteptari emotionale si fara conditionari mentale.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: