Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 28 noiembrie 2011

Ce facem astazi ? 29 noiembrie 2011





   Incepem o saptamana care ne testeaza (in continuare) si ne caleste in planul sentimental - afectiv.

   Pana la faza de Luna Plina parcurgem un traseu energetic care ne ajuta sa ne dezvoltam o intelegere emotionala a experientelor de viata. Fiecare dintre noi va percepe, intelege si manifesta in mod diferit aceste influente astrale, in functie de gradul de constientizare a propriilor nevoi sufletesti.

Planeta Venus colaboreaza (la grade diferite de implicare) cu toti greii sistemului solar. Se desprinde din relatia cu Neptun si, in curand si din colaborarea cu Uranus  – care ne-au ajutat la faza de Luna Noua sa depsim unele limitari sentimentale si, sa percepem si sa constientizam cele mai profunde trairi ale sufletului nostru; in acelasi timp, a inceput deja sa interactioneze cu vibratia specifica planetei Pluton, cu care va forma o conjunctie chiar pe 1 decembrie – oferindu-ne posibile confruntari ce ne-ar putea conduce catre schimbari radicale in perceptia si manifestarea afectivitatii.

Tot acest teatru de operatiuni ne propune o adevarata revolutie personala, pentru care ne-am pregatit intregul an. Faza de Luna Noua ne-a deschis inima ajutandu-ne sa descoperim profunzimile fiintei noastre. Acum totul se potriveste in sensul favorabil si constructiv al propriei evolutii, pe directia pe care se produce aceasta conjunctie (Venus-Pluton) in harta natala a fiecaruia. In acel sector de viata ne asezam pe calea potrivita pentru noi acum, descoperim intrumentele de lucru precum si instructiunile de utilizare.

Totul se deruleaza insa pe un fond de incredere in noi si in fortele noastre, oferit de colaborarea Venus-Jupiter-Marte, aflate in semne de pamant, ceea ce ne confera totusi o stabilitate interioara aparent contrastanta cu procesul de restructurare.

Este important sa depasim fiecare faza incercand sa o descoperim pe urmatoarea; sa nu ne blocam in fata rupturiilor, care ne-au desprins de tot ce a fost, sa vedem si  ceea ce a aparut deja, nou, in viata noastra – oameni noi cu care construim relatii noi si mai ales de tip nou si intr-o noua maniera, traind  situatii de viata care ne pun chiar pe noi insine intr-o noua lumina. Acum putem deveni din ce in ce mai constienti de cine suntem.

Procesele de gandire ating o intensitate maxima in aceasta saptamana, dar este posibil ca exprimarea (comunicarea) sa nu tina pasul cu rapiditatea si claritatea mentala, pentru ca planeta Mercur  se afla in mers aparent retrograd. Este o perioada in care este mai sanatos sa observam si sa intelegem si, sa incercam sa identificam trairile.

Structura noastra energetica se recalibreaza in sensul reperelor dezvaluite de momentul 11.11.11. si de Luna Noua in Sagetator; pana la faza de Luna Plina, capacitatea creatoare se extinde accelerat,pana la maximul suportabil de catre fiecare dintre noi, in acest moment. Iar manifestarea acestui potential creator va depinde de cum anume interactionam acum cu suma aspectelor astrale construite de planeta Venus.

A ne asculta sufletul nu mai este doar o idee spiritual-filozofica ci devine un mod concret de viata. Este mai sanatos sa folosim acest instrument constient, intr-un flux continuu al succesiunii oportunitatilor in viata noastra, decat sa ne luptam cu ceea ce logica prejudecatilor poate considera ca fiind nepotrivit. Daca nu ne-am adaptat inca la acest mod diferit de a trai, o vom face acum pe ultima linie dreapta, intre cele doua eclipse.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: