Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 30 noiembrie 2011

Raspuns : Victorita – 30 noiembrie 2011 : despre o noua relatie de cuplu.



   In tema ta natala exista o predispozitie pentru a pleca departe de locul natal; circumstantele in care ai luat aceasta decizie si modul in care ai relizat acest lucru stau la baza noilor tale experiente, acolo unde traiesti acum, astfel ca ar fi sanatos sa reglezi in mintea si in inima ta toate conturile emotionale in legatura cu trecutul si cu oamenii care au ramas in urma.

Anul acesta, (pana la urmatoarea aniversare) probabil ca te-ai confruntat cu o lectie importanta in planul relatiilor; poate fi vorba de o anumita relatie, de cuplu, care este posibil sa-ti fi transformat complet modul de perceptie si de manifestare a sentimentelor; dar, cred ca ai avut ocazia sa interactionezi cu foarte multi oameni si sa inveti sa construiesti relatii de mai multe tipuri, in principal de prietenie. Cumva, anul acesta ti-a aratat valoarea prietenilor tai si mai ales valoarea ajutorului pe care ei ti-l ofera sau, pe care ti-l pot oferi daca tu alegi sa-l primesti.

Toate aceste experiente ar fi trebuit sa te ajute in planul social, in cariera ta asa cum o construiesti acum, acolo. Daca nu ai observat aceste lucruri inca, mai este timp pana la urmatoarea aniversare, si chiar in aceasta perioada pana la sfarsitul anului ai ocazia sa costruiesti experiente frumoase in plan sentimental.

Aceasta transformare in planul relational continua si anul urmator (dupa urmatoarea aniversare), dar experientele de viata te vor pune in fata unor situatii transante, ti se va cere limpezirea planului sentimental-afectiv. Astfel ca anul acesta lamureste-te ce vrei de fapt, cum vezi tu un parteneriat si cum intelegi tu sa iti traiesti viata alaturi de un partener, pentru ca mai apoi sa-ti fie mai usor sa recunosti omul potrivit si sa-l lasi sa intre in viata ta.

Fericirea este o stare de spirit. Daca tu o tratezi ca pe un premiu pe care il meriti sau nu, atunci este posibil sa nu-l primesti. Tu alegi in fiecare moment sa fii sau sa nu fii fericita. Nu astepta un om care sa te faca fericita. Simte fericirea si in jurul tau vor fi multi oameni care vor fi fericiti alaturi de tine. Avand in vedere meseria ta, aceasta stare de spirit te-ar ajuta sa-ti manifesti creativitatea si ar atrage toti clientii de care ai nevoie.

Spor si succes si astept vesti bune !!!

Niciun comentariu: