Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 19 decembrie 2011

Ce facem astazi ? 19-22 decembrie 2011
   Incepem o saptamana foarte dinamica in planul interior, ceea ce este foarte potrivit avand in vedere ca sambata vin colindatorii. Evenimentele astrale ale saptamanii ne pregatesc mintea, inima si sufletul pentru momentul Craciunului.

   Ne miscam intr-o energie constructiva, care insa ne transmite un imbold catre autodisciplina si responsabilitati noi. Este posibil acum sa reusim o autolimitare a personalitatii si sa ne deschidem catre aspectul spiritual al fiintei; este o perioada favorabila pentru a elimina mai usor tendintele nepotrivite propriei evolutii; situatiile pe care le depasim ne ajuta sa exersam profunzimea gandirii, responsabilitatea atitudinii si a gesturilor noastre si sa devenim mai ancorati in realitatea proprie. Acum demonstram rezistenta fizica si psihica, prin intelegerea rostului evenimentelor.

In acelasi timp se manifesta din plin imaginatia si creativitatea, care determina in structurile noastre schimbari subtile. Aceasta saptamana, care incheie postul Craciunului si deci, pregatirea fiintei pentru marea sarbatoare, este o perioada favorabila expansiunii spirituale si prin sau contextul astral; este foarte important modul in care receptionam si decodificam acum, mesajul sufletului.

Influentele astrale ale planetei Venus ne ajuta acum sa intelegem mai bine rostul etapelor procesului de schimbare si faza in care se afla fiecare dintre noi. Este posibil sa simtim un imbold catre o analiza profunda a sentimentelor si a modului in care le manifestam fata de toti oamenii din viata noastra dar si fata de tot ceea ce ne inconjoara si, sa intelegem importanta constientizarii efectelor manifestarilor noastre, pe termen lung.

Planul sentimental se poate deschide acum, mai usor catre aspectul spiritual al fiintei; acum este un moment potrivit sa asezam la baza tuturor dorintelor si aspiratiilor noastre o motivatie spirituala, de fapt motivatia sufletului nostru, mult mai puternica si mai sanatoasa decat oricare alta. Astfel reusim sa materializam mai usor si mai armonios orice dorinta, pentru ca motivatia oricarui demers determina derularea experientei.

Planeta Venus isi schimba regimul vibrational, parasind semnul Capricornului si intrand in semnul Varsatorului, maine, marti 20 decembrie. Este o schimbare foarte binevenita, in aceasta perioada, pentru ca ne va ajuta sa interactionam mai deschis si mai frumos unii cu altii, vom percepe cu mai multa acuratete starea de spirit a celor de langa noi, va creste interesul pentru libertatea sociala, pentru manifestarea libera in relatii pe baza respectului reciproc si a loialitatii.

Tot maine, marti 20 decembrie, ciclul fazelor Lunii ne ofera o vibratie prielnica vietii afective si relatiilor din familie, lucru potrivit acum inaintea sarbatorilor de iarna. In acelasi timp, este un moment in care putem actiona mai puternic asupra subconstientului si, avand in vedere toate celelalte influente astrale, realizam mai usor si mai constient pasii necesari si potriviti in propriul proces al schimbarii.

De asemenea, maine este o zi de acceptare a rezultatelor si a cursului evenimentelor precum si a modului in care am reusit sa ne punem in practica planul, proiectul in a carui realizare ne-am implicat; in masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume putem actiona mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor programe.

Ne revedem la solstitiul de iarna (22 decembrie) care, potrivit ritmurilor naturii reprezinta inceputul noului an si care, va fi urmat la doar doua zile, chiar in seara de ajun, de faza de Luna Noua In semnul Capricornului, moment de maxima angajare pe drumul propriu fiecaruia dintre noi, pentru anul care urmeaza.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: