Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 12 decembrie 2011

Ce facem astazi ? 12 decembrie 2011
   Incepem saptamana intr-un flux energetic foarte puternic si ar fi foarte potrivit sa incercam sa cultivam detasarea emotionala, pentru a putea absorbi noile energii care ne invaluie si pentru a putea valorifica mesajele eclipsei partiale de Soare de la ultima faza de Luna Noua si ale eclipse de Luna de la faza de Luna Plina.

Contextul astral ne ajuta sa ne observam emotiile si sa le prelucram constient, pentru ca este sustinuta puterea de concentrare si mai ales intuitia, pe care le putem folosi cu succes in activitatile cotidiene.

Ne bucuram in aceasta saptamana de o colaborarea astrala dinamizanta intre cele doua octave ale mentalului, planetele Mercur si Uranus.  Cele doua planete formeaza un trigon in cele trei faze de miscare ale planetei Mercur  care acum este inca in mers aparent retrograd, apoi va avea o faza de stationare inainte de a relua mersul direct pe 14 decembrie.
Astfel, avem idei frumoase, originale, simtim imboldul de a dezvolta atitudini noi si intalnim partenerii potriviti pentru noile noastre aspiratii. Procesul de gandire se deruleaza mai rapid si cu rezultate surprinzatoare.
Si foarte important este faptul ca dupa reluarea mersului direct al lui Mercur, vom intalni acele oportunitati de care avem nevoie pentru a valorifica intelesurile descifrate in perioada de retrogradare.

Tot acum intram sub influenta opozitiei Jupiter-Saturn, care ne va ajuta o vreme sa realizam pasi importanti in propriul proces de schimbare. Este posibil sa intalnim o sansa care sa ne surprinda si sa ne aduca o provocare spectaculoasa. 
Daca am ales deja sa facem o schimbare in viata noastra, avem ocazia acum sa valorificam aceasta sansa. 
Daca inca ezitam in fata schimbarii, aceasta sansa se poate manifesta printr-un conflict aparent, cu posibilitatea de a o pierde daca reactionam nepotrivit.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: