Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 28 iulie 2012

Raspuns : Anonim – 28 iulie 2012 – despre relatii

   Pentru tine, anul acesta (de la aniversarea anterioara si pana la urmatoare) reprezinta o perioada de transformare, profunda. Pentru noi toti, transformarea este foarte importanta anul acesta mai ales, dar pentru tine transformarea poate fi mai vizibila, sau tu o vei simti mai profund si posibil mai apasatoare. Intreaga ta viata ar putea reprezenta un exercitiu constient de transformare. Chiar daca toti suntem supusi acestui exercitiu, pe o directie sau alta, pentru tine el ar putea reprezenta sensul constient al existentei tale.

Este un an important si prin faptul ca ai o foarte mare liberatate in alegerile pe care le ai de facut – astrele nu te conditioneaza din acest punct de vedere, deci este important sa fii atenta la ce iti doresti pentru ca poti materializa totul mai usor decat ai facut-o pana acum.

Subiectul principal al anului sunt chiar relatiile.
Este important sa-ti adaptezi modul de a gandi si de a comunica la curgerea evenimentelor pentru ca puterea ta de concentrare este foarte mare si poate avea un impact major (vizibil) asupra potrivirii lucrurilor. Ar fi potrivit sa urmaresti firul sincronicitatilor si sa incerci sa te detasezi de controlul de situatie.
Lectia de invatat este in legatura cu caminul, cu echilibrarea emotionala si asumarea responsabilitatii, in familie. Este important sa-ti recunosti sentimentele si sa le manifesti in sensul invatarii acestei lectii.

Ai un sprijin providential pe segmentul viata profesionala – cariera – castiguri personale, pe care poti sa-l valorifici mai bine daca iti manifesti creativitatea si daca asculti intuitia. Te bucuri anul acesta de o indrumare intuitiva deosebita, de care poti fi chiar foarte constienta, astfel ca in masura in care iti pliezi propria vointa in sensul acestei indrumari, realizezi tot ceea ce ai de facut.

Sotul tau traverseaza o perioada de reformulare interioara, este posibil sa fie sub influenta unei hipersensibilitati. Amandoi aveti de invatat o lectie importanta in privinta familiei, a caminului si este posibil ca prin atitudinea si actiunile lui sa va ofere amandoura cadrul necesar invatarii acestei lectii.
Din ce spui tu, deja esti constienta de indrumarea pe care o primesti. Daca iti asculti inima, stii ce ai de facut, chiar daca nu intelegi acum de ce astepti sau de ce actionezi.
Numai tu ai toate informatiile si numai tu stii ce simti si ce iti doresti. Daca vei merge in directia asta, in care te indeamna inima ta, vei intelege la un moment dat cum si de ce se potrivesc lucrurile iar rezultatul va fi cel mai bun pentru amandoi.

Astept vestile bune.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: