Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 7 iulie 2012

Ce facem astazi ? 8-12 iulie si … planeta Marte in semnul Balantei




  
In cadrul ciclului fazelor Lunii ne aflam pe faza de descrestere a Lunii si maine, duminica 8 iulie, se formeaza trigonul Soare-Luna, aspect care ne aduce un moment de echilibru energetic, dar si un moment al concretizarilor.
Avem maine o zi in care se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta; daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem descifra si dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre care, ne va ajuta sa actionam mai bine in ciclul urmator.

Poate fi o zi importanta, iar modul in care gandim si vorbim ne poate ajuta foarte mult, deoarece putem transmite mesajul dorit in forma optima si cu impact maxim – in functie si de aspectele care se formeaza cu harta natala a fiecaruia. Chiar daca este duminica, - o zi de pauza in activitatea curenta – putem actiona in sensul contruirii experientelor de viata.

Este important sa incepem sa privim concretizarea (materializarea) din noua perspectiva, a noii lumi, in care devenim din ce in ce mai constienti de puterea dar si de valoarea gandului nostru.
Concretizarea poate fi declansata de o decizie, de o alegere, de o analiza mentala, de o clarificare interioara.
Nu inseamna ca trebuie sa muncim din greu sau sa interactionam neaparat cu cineva.
Vizualizarea (mentalizarea) cu toata increderea si convingerea interioara, poate genera cadrul potrivit in care sa actionam apoi, pentru a obtine un anume rezultat.

Dar este important sa ne concentram asupra proiectelor aflate in derulare, sa  nu avem acum initiative noi, mai ales ca avem si o perioada de mers in gol a Lunii de duminica de la ora 14.00 pana luni la ora 15.13.

   In continuare, miercuri dimineata se formeaza al doilea patrar (cuadratura Soare-Luna).
Acest aspect genereaza oarecare tensiune, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese la suprafata prin diferite situatii cu care ne confruntam. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, ar fi potrivit sa fie schimbat.
Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii pentru a indrepta lucrurile in ciclul lunar urmator.

In ziua Lunii Pline – 3 iulie – planeta Marte a parasit semnul Fecioarei si a intrat in semnul Balantei.
Am avut parte de un tranzit deosebit, inclusiv de mersul aparent retrograd al planetei Marte, si am avut astfel sustinerea astrala pentru a ne reorganiza propriile resurse energetice, precum si pentru a primi noile energii cu care ne-a invaluit Universul si, pentru a ne acomoda (armoniza) cu noile vibratii.

planeta Marte
Tranzitul planetei Marte in semnul Balantei se deruleaza pana pe 24 august cand va intra in semnul Scorpionului. In tot acest rastimp ne stimuleaza capacitatea de reactie, ambitia in urmarirea si atingerea scopului, precum si nevoia de a actiona in context social. Ne ajuta sa devenim mai concilianti dar si mai convingatori in ceea ce facem, sa avem o atitudine mai inflacarata dar si argumentativa in acelasi timp. Dorintele devin mai rafinate, dar imboldul de a actiona poate fi temperat de nehotarare in luarea deciziilor. Energia noastra se echilibreaza si se orienteaza spre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi initierea de actiuni sociale, cu impact social sau in conexiune cu mediul inconjurator.
Poate fi stimulata preocuparea pentru principiile morale precum si lupta pentru dreptate.
Este posibil, ca pe parcursul acestui tranzit, sa devenim oarecum nestatornici si sa oscilam intre variantele posibile de actiune dar, tocmai acesta este tiparul pe care ar fi potrivit sa-l depasim.

In mod particular, planeta Marte dinamizeaza acum zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Balantei. In acel sector de viata, se produce o dinamizare a experientelor iar actiunile noastre vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal. Prin urmare ar fi potrivit sa-i folosim intelept calitatile specifice si sa le orientam influenta in sensul dorit de noi, precum si sa recunoastem si sa modelam aspectele perturbatoare, astfel incat sa producem experiente de viata constructive.

In contextul astral actual, schimbarea registrului vibrational al planetei Marte ne ofera un plus de echilibru si de determinare ce ne sunt de mare folos in aceste timpuri. In continuare va colabora cu greii zodiacului si ne va aduce in egala masura sansa dar si conflict, entuziasm dar si nerabdare, totul intr-o conjunctura favorabila pe care ar fi potrivit sa o folosim cu calm si detasare pentru a depasi o situatie pe care o putem transforma intr-o adevarata revolutie personala.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: