Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 1 iulie 2012

Raspuns Ana 01 iulie 2012 – despre relatii


   Este interesant ca scopul tau subconstient, in aceasta viata, este sa te dezvolti in zona profesionala, in conditiile in care cea mai importanta lectie ar fi sa realizezi transformarea interioara necesara pentru a invata sa construiesti o familie.

Este posibil ca lucrurile sa nu fie prea clare in mintea ta, in legatura cu scopul tau sau cu ceea ce iti propui in viata, dar important sa folosesti inspiratia, intuitia.
Daca cumva in tine se da o lupta intre a face sau a nu face ceea ce simti, incearca sa iti asculti inima, chiar daca nu ai certitudini pe care sa te bazezi.

Este important sa exersezi concentrarea atentiei pe scopul tau, fie pe termen scurt fie pe termen lung.
De asemenea, permanent trebuie sa te observi si sa te modelezi tu pe tine insuti, pentru a folosi cu eficacitate maxima oportunitatile din cariera precum si din planul relational.

Este posibil ca relatiile tale (sau cel putin una dintre ele, importanta pentru tine) sa fie in legatura cu zona de cariera, cu planul profesional. Se pot produce schimbari neasteptate sau chiar rupturi, dar ele sunt intotdeauna pentru binele tau, pentru a te realinia la un drum nou si necesar pentru tine.

In ceea ce priveste relatia in discutie, exista o anume compatibilitate, dar partenerul respectiv trebuie sa invete tocmai o lectie importanta despre ce inseamna familia si, sa-si dezvolte capacitatea si abilitatile de comunicare. Avand in vedere situatia existenta, este posibil ca relatia voastra sa-l ajute sa realizeze aceste lucruri daca el alege sa faca ceva in sensul acesta.

Prin urmare, este important sa vorbiti, despre voi si despre daca si ce vreti sa faceti impreuna.
Si sa faceti alegerile potrivite dupa cum simte fiecare.
Este important ca fiecare sa se simta liber sa aleaga si fiecare sa respecte alegerea celuilalt.
Dar ar fi potrivit sa se lamureasca totul mai repede, pentru ca “tema relatiilor” se cam incheie la inceputul lui octombrie si, cel putin pentru tine este important sa iti clarifici intentiile pana atunci.

A ramane blocata intr-o relatie incerta acum, ar fi destul de greu pentru tine, pentru ca  este timpul actiunii, a clarificarilor si a alegerilor care sa ne poarte inainte.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: