Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 22 iulie 2012

Semnul Leului

Incercam sa participam constient la “traficul cosmic energetic” si urmarim Soarele in schimbarea tonului vibrational, la intrarea in propriul domiciliu, semnul Leului, al cincilea semn al zodiacului.

Pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi inteLeutionam cu influentele astrale, revenim asupra unor repere astronomice si astrologice despre constelatii si semne zodiacale.

   Constelatia Leului este a 12-a constelatie ca marime dintre toate constelatiile si contine trei stele stralucitoare importante – Regulus, Denebola, Algeiba - si aproximativ cincispezece stele in asterismul care reprezinta capul si coama Leului.

Este una din cele 48 de constelatii originale transmise de Ptolemeu, regasindu-se si printre cele 88 de constelatii moderne recunoscute de catre Uniunea Astronomica Internationala.

Tranzitul Soarelui prin semnul Leului ne aduce cel mai puternic potential transmisibil de catre astrul zilei pe parcursul intregului an, pentru ca Soarele este la el acasa, in domiciliul sau astrologic, in zona sa de confort maxim si de manifestare libera.
Astfel, intrarea Soarelui in semnul Leului reprezinta momentul apogeului verii, in care vegetatia atinge maximul dezvoltarii sale. Intreaga natura ne transmite vitalitatea Soarelui, precum si o mare forta de regenerare. Este perioada din an in care primim  cel mai puternic flux energetic de la astrul zilei care, ni se arata in adevarata sa splendoare.

In intervalul de timp in care Soarele traverseaza semnul Leului, se poate sa ne redescoperim propria creativitate, precum si un puternic simt al demnitatii. Este posibil sa existe o predispozitie catre expansiune, catre dezvaluirea propriei capacitati creatoare. De asemenea se poate accentua nevoia de independenta personala precum si tendinta catre organizare si control. Este perioada stralucirii, a gloriei, o perioada a punerii in lumina a propriei persoane dar si a scopului stabilit, a manifestarii puterii interioare si a maretiei omului.

Energia si atentia noastra se orienteaza catre propria imagine si catre propriile nevoi, cu intentia de a ne oferi tot ceea ce ne dorim. Exista posibilitatea sa devenim mai puternici si mai increzatori in fortele proprii, dar si mai mandri, mai orgoliosi, eventual chiar aroganti si vanitosi, toate acestea in functie si de tranzitele personale ale fiecaruia dintre noi, raportate la harta natala a fiecaruia.

Oamenii se pot bucura in aceasta perioada de o mai mare constienta de sine, vor observa accentuarea autoritatii, reactivarea curajului precum si tendinta catre socializare.
 Ar fi potrivit sa fim atenti la manifestarea vointei, fara prea multa determinare care, poate deveni chiar teatrala; sa ne folosim intelept puterea si generozitatea, precum si imboldul de a ne plasa in centrul atentiei, pe care ni-l insufla acum contextul astral. Sa constientizam motivele de bucurie de care avem parte si sa le traim cu toata fiinta si cu toata caldura sufletului. Sa eliberam susceptibilitatea si egocentrismul, sub orice forma s-ar manifesta si sa ne dezvaluim nobletea si loialitatea.

Traversam o perioada in care personalitatea noastra este puternic impulsionata sa-si arate puterea si valoarea. Contextul astral ne ofera o sustinere a increderii in fortele noastre si o accentuare a importantei sinelui propriu. Astfel ca, ar fi potrivit sa ne temperam entuziasmul si exuberanta si sa-i privim si pe ceilalti cu mai multa intelegere. Sa nu raspundem provocarilor, sa fim ingaduitori cu pasiunea si ambitia noastra dar si a celorlalti si, sa fim atenti la detalii.

In timpul terestru in care Soarele strabate semnul Leului traversam un proces de expansiune spirituala, individuala si de masa, care, se concretizeaza printr-o dezvoltare a perceptiilor prin inima si o manifestare a trairilor din toata inima.

Simbolul astrologic al Leului este reprezentat de o imbinare de linii curbe, simbolizand curgerea puterii si iubirii divine asupra pamantenilor, precum si evolutia spirituala a omului prin intelegerea si stapanirea materiei.

Pe astrograma, semnul Leului ne arata domeniul unde nativul se exprima pe sine in cea mai completa si luminoasa varianta posibila, precum si potentialul maxim de creativitate si generozitate.

In corelare cu corpul uman, semnul Leului  guverneaza inima.

Cei care au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest interval de timp al tranzitului Soarelui prin semnul Leului pentru a-si dezvolta capacitatea creatoare si pentru a-si armoniza manifestarea sentimentelor. Acum, prin situatiile pe care le depasim, invatam sa fim mai altruisti, sa percepem cu alt inteles “umilinta” si sa-i invatam lectiile fara nevoia de dominare, intr-o stare de siguranta sanatoasa, conferita de increderea in sine si de deciziile potrivite pe care le luam. 

Aceasta ar fi o nota generala a influentelor astrale pe parcursul tranzitului Soarelui pe segmentul Leului.
In functie de programul propriu de viata si de obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem, fiecare dintre noi, alegem din tot ce ne ofera acest parcurs al Soarelui, acele unelte, resurse, cu care putem realiza ceea ce avem de rezolvat. Fara sa fim astrologi, dar descifrand misterul lumii in care traim si mai ales misterul “lumii” care suntem fiecare dintre noi, putem sa ne plasam in fluxul energetic la locul potrivit in fiecare moment potrivit pentru cel ce devenim in fiecare clipa.Si nu uitati ca intotdeauna avem tot ce ne trebuie pentru a face tot ceea ce avem, fiecare, de facut.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!                                                                                                                                                          

Niciun comentariu: