Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 11 mai 2013

Ce facem astazi ? 11-13 mai 2013
   Starea noastra poate oscila intre romantism si hipersensibilitate, intre mediumnitate si lipsa de simt practic – in functie de cum percepem propria realitate … prin jumatatea plina sau goala a paharului.
De asemenea exista tendinta de dispersie catre mai multe subiecte de interes. Este recomandata replierea catre interior, pentru o mai buna focalizare a atentiei catre exterior. Este important sa adaptam aceste (si orice) tendinte in folosul propriu.

Sunt zile in care comunicarea devine foarte importanta, mentalul devine mai activ, orientat catre lucrurile practice si, se adapteaza situatiilor existente. Avem puterea de a ne sustine ideile si deciziile dar, este important sa ramanem obiectivi.
Duminica poate fi o zi de sansa, oricum cu mai mult optimism si o mai mare disponibilitate de deschidere catre ceilalti, cu mai multa incredere si vointa, eventual cu vesti bune si/sau surprize placute. Insa, toate aceste lucruri bune s-ar putea sa fie plasate in penumbra atentiei noastre. Este important sa fim prezenti, in ceea ce facem, acolo unde suntem, in interactiunea cu lumea din jur, pentru a observa la timp ceea ce ar putea fi un potential benefic.

Saptamana viitoare ar fi potrivit sa o incepem cu atentie si rabdare.
Este important sa ne exprimam dar, sa nu dam buzna peste sufletul celorlalti si, sa avem rabdare sa ne observam emotiile noastre dar si pe ale celorlalti, sa incercam sa negociem orice situatie, cu mintea linistita si cu cuvantul cald.
Suntem pe faza de crestere a Lunii, chiar la inceputul ciclului lunar, astfel ca luni 13 mai, este potrivit sa implicam aportul propriu in derularea actiunilor, sa folosim propriile resurse, fie ca e vorba de cele financiare, fie despre capacitatile creatoare sub orice forma.  Dar este mai bine sa asteptam pana dupa pranz, deoarece Luna se afla in “mers in gol” pana la ora 13.00.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: