Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 26 mai 2013

Ce facem astazi ? 26-31 mai 2013

   Suntem sub deplina influenta energetica a echipei planetare MercurVenusJupiter, pe care insa este posibil sa nu o deslusim foarte clar, acum. Dorinta de a vedea ceva palpabil, bun si frumos in realitatea proprie poate fi chiar foarte puternica, mai ales ca traversam inca influenta apasatoare a cuadraturii Uranus-Pluton.

Dar, asteptarile noastre ar fi potrivit sa iasa din tiparul logicii.
Influentele se manifesta subtil, aparent fara legatura cu realitatea proprie.
Mesajele vin sub diferite forme si noi le receptionam dar par a nu se potrivi in logica cu care suntem obisnuiti. Astfel ca, ar fi bine sa observam si sa pastram in atentia noastra tot ce vine catre noi in aceste zile, urmand sa mai potrivim ulterior informatiile in schema de actiune, pe masura ce intelegem cum se inlantuie totul in fluxul sincronicitatilor.

In cadrul ciclului fazelor Lunii, suntem pe faza de descrestere, deci lucram cu o energie care ne ajuta sa concretizam, sa finalizam mai ales, anumite experiente, - pentru ca Luna va interactiona cu perechea Uranus-Pluton, construind conjunctie cu Pluton si cuadratura cu Uranus chiar in prima zi a saptamanii – luni 27 mai.
Mai intai insa, va construi sextile cu Neptun (care se pregateste sa intre in miscare aparent retrograda) si cu Saturn, aflat in miscare retrograda.

Este posibil sa percepem, (simtim), sa redescoperim (Saturn retrograd) un aspect al sufletului nostru, o zona uitata sau neasumata inca. Este posibil sa identificam un potential pe care pentru a-l valorifica, facem un efort de transformare, de preluare a unei indrumari, de acceptare a ghidarii si de angajare pe o anumita directie.
Simultan cu aceasta forfota interioara, este posibil sa incheiem un capitol, o experienta care nu mai duce nicaieri, care nu ne mai “creste”, mai mult decat am reusit deja sa crestem, traind-o, sau, macar sa intelegem ca suntem in acest punct, urmand sa si luam decizia potrivita.

Lucrurile se pot derula surprinzator daca refuzam progresul, indiferent cum pare el acum.
Daca primim indrumarea si alegem sa facem efortul, in continuare, dupa ziua de maine, putem misca energiile pentru a ajunge la rezultate palpabile, sau cel putin sa vedem niste pasi care ne duc catre aceste rezultate.
Este important insa sa depasim faza de lupta cu planul emotiilor si, sa le eliberam, prin observare si transformare constienta. Acest lucru ramane doar “o teorie” atat timp cat il consideram doar teorie; abia dupa ce exersam eliberarea constienta, intelegem de fapt ca poate fi un exercitiu foarte sanatos.

   
Va invitam sa cititi analiza saptamanii, 
in articolul preluat de


Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: