Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 8 iunie 2013

Luna Noua in semnul Gemenilor – 8 iunie 2013.

   Astazi, sambata 8 iunie 2013, la ora 18:56 ora Romaniei, se formeaza faza de Luna Noua la gradul 18 in semnul Gemenilor, (in casa a saptea a momentului) fara aspecte astrale cu celelalte planete, in afara de un trigon cu Junon, o cuadratura cu Chiron si o conjunctie foarte larga, la limita admisibila teoretic, cu Jupiter.
Poate fi acesta un moment culminant al perioadei inspirationale pe care o traversam acum, pe fondul construirii trigonului Saturn-Neptun, care se formeaza la grad perfect saptamana viitoare pe 12 iunie. Planeta Venus (Rac) construieste deja, impreuna cu Saturn (Scorpion) si Neptun (Pesti) piramida pe semne de apa, piramida din care se desprinde acum Mercur si, pe care a construit-o cu cateva zile inainte.

Folosim acum inspiratia (indrumarea) pe care am primit-o deja in perioada anterioara, pentru a ne reaseza si/sau consolida parteneriatele. Este posibil sa fi avut deja idei, sa fi purtat deja discutii, care ne-au dezvaluit un inteles nou sau mult mai complex al colaborarilor noastre, al relatiei de cuplu, al relatiilor de tip contractual.
Este posibil sa simtitm o nevoie si mai mare de a schimba ceva in modul in care se deruleaza aceste relatii, sau chiar indemnul de a rupe unele din ele si de a forma altele noi, pornind de la nevoile sufletului nostru – pentru ca planeta Marte se afla in aspect de cuadratura cu Neptun si, isi exercita influenta tot in zona relatiilor, alaturi de Luna Noua.

Intram intr-un interval de timp in care, avem ocazia sa demonstram ca stim sa alegem, sa transformam si sa dezvoltam parteneriatele potrivite pentru a construi planurile noastre pe termen lung. Ar fi potrivit sa fim atenti la oamenii pe care-i intalnim, sau la cei care ne viziteaza gandurile si, vom intelege la momentul potrivit daca si cum avem sau nu avem de realizat ceva impreuna. Starea interioara pe care ne-o da experienta comuna, ne arata daca ne conjugam sau nu eforturile in continuare.

Influenta energetica a planetei Mercur (din casa a VIII-a a momentului), care guverneaza semnul Gemenilor, unde se formeaza Luna Noua, interactioneaza cu cuadratura Uranus – Pluton chiar in ziua Lunii Noi, construind mai intai opozitia cu Pluton (casa a II-a) inainte de Luna Noua si apoi cuadratura cu Uranus (casa a V-a), dupa momentul Lunii Noi.
Mintea noastra se straduieste sa depaseasca o faza de transformare.
Reusim acum – daca ne dorim si daca alegem asta – sa exersam o gandire noua care ne ajuta si ne arata cum sa ne pretuim si sa ne valorificam pe noi prin noi insine. Simtim, descoperim, intelegem cum sa ne folosim pe noi si resursele noastre (capacitati, talente) ca pe cel mai la indemana instrument de lucru.

Cei care sunt preocupati de propria evolutie spirituala, vor putea deschide, constient, o poarta catre o noua cale, sau catre un mod nou de a derula experienta valorificarii rezultatelor obtinute din munca si efortul propriu.

Prin urmare, Luna Noua de astazi, ne arata fiecaruia, dupa cum se aseaza pe harta natala a fiecaruia dintre noi, o directie noua de actiune, pe care o valorificam mai usor si cu mai mult spor, prin reorganizarea parteneriatelor implicate in planurile noastre.

Este important sa luam pe un drum nou doar bagajele potrivite.
Fiecare Luna Noua este un moment in care ne desprindem mai usor de tot ce nu mai avem nevoie.
Acum avem ocazia sa ne desprindem de trecut, prin intelegerea si acceptarea rezultatelor obtinute.

Rutina zilnica si lupta cu propriile experiente de viata ne acapareaza atentia si procesul gandirii.
Analiza permanenta si judecarea continua a rezultatelor ne mentin intr-o lupta obositoare cu trecutul, intr-o competitie permanenta cu cine eram, la momentul atingerii diferitelor scopuri.
Intelegerea si acceptarea ne ajuta sa schimbam peisajul mental si astfel schimbam si modul in care se deruleaza experientele noastre. Pretuirea efortului precum si a rezultatelor ne da curajul si puterea de a lua decizia pentru realizarea schimbarii.
Chiron ne ajuta (din semnul Pestilor, de pe Fundul Cerului si in cuadratura cu Luna Noua) sa accesam un inteles eliberator al trecutului, sa primim si sa folosim indrumarea prin care ne desprindem de cine am fost, ca sa devenim cine suntem.


Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Gemenilor

Vibratia energetica a semnului Gemenilor reprezinta comunicarea, mobilitatea, informatia (mentalul), precum si, disponibilitatea si capacitatea de a le folosi.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne redescoperi claritatea gandirii, pentru a ne dezvolta capacitatea de concentrare si pentru a invata sa ne bucuram mai mult de viata noastra. Este un moment care marcheaza ritmul si trecerea timpului, intervalul dintre ciclurile evolutive.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Care este scopul meu?
Si cum il ating, prin ceea ce fac?
Cum ma exprim pe mine insumi precum si ceea ce gandesc?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Gemenilori formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa focalizeze atentia prin reorganizarea si expansiunea gandirii . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Imi recunosc si si imi asum intreaga creativitate, pe care sunt pregatit sa o folosesc,
pentru a ma exprima cu discernamant si in armonie cu ceilalti,
depasind orice forma de limitare.”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Gemenilor, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: