Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 3 iunie 2013

Ce facem astazi ? 3-7 iunie 2013

Incepem luna iunie si … incheiem prima jumatate a anului.
Ne apropiem de solstitiul de vara, care puncteaza un moment de constientizare si decizie, daca ne propunem sa preluam constient interactiunea cu influentele astrale.

Suntem in ultimele zile ale ciclului lunar curent, inainte de Luna Noua din semnul Gemenilor, care se va forma sambata pe 8 iunie si care ne va deschide un culoar energetic pentru a construi relatii, pentru a construi parteneriatele potrivite pentru atingerea scopurilor pe care le-am stabilit. Astfel ca in aceste zile eliberam cu mai mult spor planul emotional, de acele judecati si temeri care ne apasa sufletul.
Si pentru ca ne asteapta o luna minunata din punct de vedere al deschiderii catre noi orizonturi spirituale si pregatirile sunt pe masura.
Avem in fata cateva zile de incordare interioara, pe care o simtim, o prelucram, o desprindem din tipar si o transformam, transformandu-ne pe noi, pregatindu-ne sa primim darul si instrumentele de lucru.

Planeta Neptun se pregateste sa intre in miscare aparent retrograda, in intervalul 7 iunie – 14 noiembrie 2013.
In aceasta perioada Neptun ne va indruma intr-un proces de reevaluare a conexiunii noastre cu planul spiritual precum si a conceptelor despre spiritualitate. Pentru fiecare dintre noi, experientele de viata necesare pentru a ne apropia de aspectul spiritual al propriei fiinte, sau pentru a descoperi o noua (sau mai larga) intelegere a acestui aspect, se vor derula in acel segment de viata peste care se suprapune in astrograma natala, intervalul tranzitat (semnul Pestilor, intre gradele 5,22 si 2,35).

Acest inceput de iunie, ne propulseaza catre o colaborare astrala extinsa, pe semne de apa, care ne poarta catre intelegerea emotionala a experientelor noastre de viata, ceea ce ne este de foarte mare folos daca ne propunem sa realizam anumite schimbari.

   
   Va invitam sa cititi analiza saptamanii, 
in articolul preluat de Revista Avantaje.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: