Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 11 iunie 2013

Ce facem astazi 10 – 14 iunie 2013





   Suntem la inceput de ciclu al fazelor Lunii (dupa Luna Noua care s-a format sambata 8 iunie in semnul Gemenilor) sub influenta trigonului Saturn – Neptun format la grad perfect, cu ambele planete aflate in mers aparent retrograd. Luna si Mercur au interactionat fiecare cu perechea Saturn – Neptun si simultan cu cuadratura Uranus-Pluton, atragandu-ne intr-un proces de autoanaliza. Acum participa in aceeasi interactiune energetica si planeta Venus. Mai apoi, fiecare construieste aspectul de trigon cu Nodul Nord.

Este important sa filtram excesul de idealism dar, sa lasam spiritualitatea sa ne extinda limitele gandirii.

Lilith abia intrata in semnul Racului incepe sa construiasca si ea trigoane catre Saturn – Neptun si ne va nuanta in mod particular pentru fiecare dintre noi, experienta transformatoare pe care o declanseaza acum influenta planetei Venus.

Se poate produce acum o deblocare importanta in planul sentimental - afectiv, este posibil ca (la nivel individual dar si de masa) sa reconsideram anumite aspecte spirituale ale vietii noastre, sa restructuram anumite concepte de tip spiritual, sa ne reorganizam prioritatile si sa ne reorientam atentia catre nevoile sufletesti.

Traversam o etapa de reorganizare si transformare interioara, pe care ne-ar prinde bine sa o observam si sa formulam clar concluziile care se contureaza in mintea noastra. Semnele care tot curg catre noi in aceste zile, de la idei si senzatii pana la situatii transante, sau chiar momente de cumpana, au rolul de a ne orienta pe cei care cautam directia de mers inainte sau, de a-i trezi pe cei care nu cauta inca nimic.
Orientarea aduce si vindecarea acolo unde este nevoie.
Ar fi potrivit sa alegem, calea si modul, prin care sa ne implicam in schimbarile care se produc (oricum) in viata noastra. Este important ca in derularea schimbarilor sa intervenim cu alegerile noastre, care sa reflecte nevoia sufletului.
 
  
   Va invitam sa cititi analiza saptamanii,

 in articolul preluat de Revista Avantaje.



Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: