Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 24 iunie 2013

Raspuns : Lia, 24 iunie 2013 –despre revolutia solara 2013.



Anul care incepe la urmatoarea aniversare, iti ofera mai multa libertate de miscare. Din punct de vedere astrologic liberul tau arbitru va fi foarte liber :) Cu ceva mai multa convingere, poti determina efectele pe care ti le doresti, in experientele tale de viata.
Poate fi anul in care sa construiesti o relatie de cuplu, sau in care sa dinamizezi o relatie existenta, sa o optimizezi, sa o faci mai functionala, avand in vedere ca poate fi vorba de o relatie la distanta.

Pentru tine schimbarea pe care o cere aceasta perioada pe care o traversam acum, se poate produce in zona profesionala si, presupune o transformare majora in modul in care comunici, cu un efort sustinut si eventual multe drumuri, pe multe directii. Poate chiar la distanta, poate intr-un mod legat de strainatate.

Eu cred ca strainatatea ar trebui sa joace un rol important in viata ta, nu numai in acest an, fie ca te-ai mutat fie ca dezvolti contacte multe sau importante cu strainatatea. Probabil ca o lectie importanta a ta este sa iti gasesti echilibrul si sa construiesti o familie, undeva departe de casa parinteasca.
Daca acest aspect nu se manifesta in viata ta, atunci probabil este important sa dezvolti o activitate spirituala, sau legata de aspectul spiritual al vietii.

Revolutie solara din acest an iti reactiveaza din plin aceasta zona in care se deruleaza aceasta lectie si avand in vedere cele vazute deja despre o eventuala relatie, este posibil sa intalnesti oportunitatea de a stabili un parteneriat ce s-ar putea transforma intr-o relatie de cuplu.

Eu cred ca intreg noul an vei lucra cu tine insuti si vei realiza o transformare importanta, cumva te reevaluezi si te reinvestesti cu anumite valori personale care, te ajuta sa-ti urmezi si sa-ti implinesti drumul in viata.
Totul depinde de disponibilitatea ta de a adapta modul de a gandi si atitudinea la oportunitatea momentului.
Sa iesi din tipare, sa renunti la prejudecati si sa te eliberezi de asteptarile celorlalti.
Sa alegi tu pentru tine si sa raportezi alegerea la planul tau de viata si nu la peisajul in care te misti.

Spor si succes si astept vesti bune !

2 comentarii:

Lia spunea...

Buna ziua,
Va multumesc foarte mult pentru efortul si gestul dvs. gratuit dar si pentru sfaturile de la final. Nu pot sa descriu cat de bine ma reprezinta ultimile randuri scrise de dvs., ati intuit foarte bine blocajul meu. Ramane sa va informez daca voi reusi acea transformare, remodelare a eugo-ului.

Va multumes foarte mult!
Numai bine!
Lia

Astro Mercur spunea...

Multumim pentru impresii si, multumim tuturor pentru ajutor :)